Culita Sterp si Anna Lesko, impreuna! Cum au aparut cei doi

Culita Sterp si Anna Lesko au aparut impreuna, iar imaginile au fost postate pe retelele de socializare.

Tinand cont de reputatia de mare cuceritor a lui Culita Sterp, nu poate fi exclusa varianta ca cei doi sa fie impreuna si nu doar o relatie profesionala.

culita si ana

Cunoscut pentru numeroasele cuceriri, fratele lui Iancu Sterp, a fost casatorit cu Carmen de la Salciua, de care a divortat si cu care s-a reimpacat. In momentul de fata relatia lor se pare ca s-a incheiat, fiecare cu drumul sau.

ana lesko

De cealalta parte, Anna Lesko, arata fabulos la cei 41 de ani. In paralel cu activitatea de muziciana, Lesko a facut o pasiune pentru pictura, fiind consiliata in aceasta arta de personalitati notabile, precum Sabin Balasa si Mircea Novac.

Prima relatie a solistei a fost cea cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alaturi de care a convietuit timp de opt ani. Cei doi s-au cunoscut in anul 1996, in urma unei vizite efectuate de Lesko in Romania alaturi de un ansamblu de dansuri.

Citeste si articolul :   A fost INDIGNATĂ că în loc să îi ia comanda și să o servească pe ea, CHELNERUL și-a îndreptat atenția către un alt client care, în momentul acela, făcea INFARCT! Ce a făcut ca să se RĂZBUNE întrece orice limită a normalului…