Gina Pistol, cea mai mare dezamagire: “Am fost fraierita”

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a vorbit despre cea mai mare dezamagire. Iubita lui Smiley povestit pe retelele de socializare ca a fost fraierita de foarte multe ori. Vedeta spune ca si-a pus increderea in cateva persoane care a au tradat-o.

In prezent, Gina traverseaza cea mai fericita perioada din viata ei, urmeaza sa fie mamica de fetita.

In ultima perioada ea a fost acuzata ca primeste anumite lucruri in mod gratuit. Iubita lui Smiley le-a dat tuturor rautaciosilor replica.

“Se trezeste cate o persoana sa spuna ca primesc totul pe gratis. Da, sunt momente cand mai primesc si eu pe gratis sau primesc reduceri. Si eu cred ca merit asta pentru ca sunt in showbiz de 20 de ani iar de-a lungul timpului, am oferit si eu mult timp din viata mea. Eu sunt de fel foarte generoasa, am oferit pentru ca mi s-a cerut ajutorul, pentru ca oamenii care mi-au cerut ajutorul imi erau dragi, unii erau la inceput de drum pentru si nu isi permiteau sa pleasca. Am oferit pentru cauze nobile dar mi s-a mai luat si cu japca, am fost fraierita de foarte multe ori. Am zis ca la un moment dat o sa vina vremea sa primesc si eu”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol si tepele primite

„Aveam o perioada in care nu aveam bani, dar cu toate astea mergeam gratis sa prezint evenimente sau pe bani foarte putini pentru ca voiam sa ajut. Imi amintesc ca am fost sunata de o tipa sa prezint un bal al bobocilor. M-am dus si am prezentat, iar la putin timp am aflat ca domnisoara respectiva si-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu . Deci mi-am luat si eu tepe, tepe mari, unele de la companii de renume. Eram prea buna, mi-a fost jena de obraznicia lor si lasam de la mine”, a mai spus vedeta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.