Carmen Radulescu s-a despartit la 57 de ani: „Nu mai mergea”

Cunoscuta interpreta de muzica usoara, Carmen Radulescu, a decis sa se desparta de iubit. De asemenea, artista a anuntat ca a dat la Facultatea de teatru.

„Cand eram eleva in clasa a 9-a, luasem Steaua fara nume, eram la Scoala Populara de Arta la Iasi si faceam naveta. Cand eram in clasa a 10-a s-a infiintat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, doua atunci.

Am zis ca ma fac actrita, dar drumul meu s-a dus spre muzica. Am ramas cu acest vis neimplinit. Si acum am simtit ca a venit momentul, pentru ca pe pandemia asta nebuna am zis: Eu ce fac? Unde ma duc, cat stau asa? Hai sa fac ceva.

Am invatat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanta si am luat a cincea pe lista. Am trecut deja de primul semestru”, a marturisit Carmen Radulescu la Pro TV.

Publicitate

Artista a decis sa se desparta de barbatul care i-a fost alaturi cativa ani buni.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida si-a deschis sufletul si a spus adevarul: "Nu stie lumea despre mine"

„Nu mai mergea. A fost pandemie, am stat acasa si am inceput sa ne impiedicam unul de celalalt”, a mai spus Carmen Radulescu.

“Indiferent de… ce v-ati propus sa faceti in aceasta saptamana , nu uitati zambetul , gandurile bune si speranta…! Sigur va fi bine !  Va imbratisez…toate cele bune !”, a scris Carmen Radulescu pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.