Carmen Radulescu s-a despartit la 57 de ani: „Nu mai mergea”

Cunoscuta interpreta de muzica usoara, Carmen Radulescu, a decis sa se desparta de iubit. De asemenea, artista a anuntat ca a dat la Facultatea de teatru.

„Cand eram eleva in clasa a 9-a, luasem Steaua fara nume, eram la Scoala Populara de Arta la Iasi si faceam naveta. Cand eram in clasa a 10-a s-a infiintat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, doua atunci.

Am zis ca ma fac actrita, dar drumul meu s-a dus spre muzica. Am ramas cu acest vis neimplinit. Si acum am simtit ca a venit momentul, pentru ca pe pandemia asta nebuna am zis: Eu ce fac? Unde ma duc, cat stau asa? Hai sa fac ceva.

Am invatat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanta si am luat a cincea pe lista. Am trecut deja de primul semestru”, a marturisit Carmen Radulescu la Pro TV.

Artista a decis sa se desparta de barbatul care i-a fost alaturi cativa ani buni.

Citeste si articolul :   Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, marturisiri dureroase dupa mai bine de un an de la decesul artistului: „Am luat totul de la zero”

„Nu mai mergea. A fost pandemie, am stat acasa si am inceput sa ne impiedicam unul de celalalt”, a mai spus Carmen Radulescu.

“Indiferent de… ce v-ati propus sa faceti in aceasta saptamana , nu uitati zambetul , gandurile bune si speranta…! Sigur va fi bine !  Va imbratisez…toate cele bune !”, a scris Carmen Radulescu pe Facebook.