Ultimul mesaj lasat de tanarul politist care si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu iubita

Tragedie fara margini in localitatea Fierbinti din judetul Ialomita. La doar 26 de ani, un tanar politist si-a pus capat zilelor pentru ca a fost parasit de iubita.

Agentul era adjunctul sefului de post dintr-o localitate apropiata. Si fosta partenera si mama au incercat sa-l impiedice, dar nu au reusit.

In noaptea de joi spre vineri, agentul in varsta de 26 de ani si-a sunat fosta iubita si a anuntat-o ca se va sinucide daca nu se vor impaca. Tanarul i-a trimis fetei mai multe fotografii cu locul unde urma sa-si ia viata.

Femeia a alertat imediat politia, dar a sunat-o si pe mama politistului, tinand cont ca locuieste in apropiere de scoala din Fierbinti, acolo unde s-a petrecut tragedia.

Publicitate

Prima care a ajuns la fata locului a fost chiar mama adjunctului sefului de post.

Publicitate

Din pacate, tanarul comisese deja teribilul gest extrem. Intre timp, au ajuns si medicii de la Ambulanta, care s-au chinuit zeci de minute sa-l salveze pe barbat.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 3.048 de cazuri noi si 79 de decese

In jurul orei 02.30 a fost declarat decesul agentului.

Potrivit politistilor din Ialomita, agentul lucra din 2017 la postul de politie din comuna Radulesti.

Tanarul politist era cunoscut si apreciat in oras. Vestea mortii sale s-a raspandit rapid printre localnici.

Tot pe Facebook, agentul a lasat un ultim mesaj, inainte de a-si lua zilele. “Ai grija in cine ai incredere…Cateodata si dintii tai iti musca limba”. Astazi, dupa finalizarea necropsiei, a fost adus acasa si apoi la capela bisericii.

Alaturi de familie si de prieteni, politistii din localitate l-au condus cu girofarul pornit, pe ultimul drum. I-au afisat fotografia in geamurile autospecialelor si au depus o coroana de flori in memoria sa. De altfel, au deschis un dosar penal.

Ludmila Dascalu, Politia Ialomita: In continuare se efectueaza cercetari pentru moarte suspecta in vederea stabilirii intregii situatii de fapt.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.