Noi focare de COVID- 19 in Romania

Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de infectare cu covid- 19. Apar noi focare in judetele in care situatia era pana acum una stabila.

Cele mai multe cazuri confirmate in ultimele 24 de ore s-au inregistrat in judetul Arges.  Situatia devine tot mai ingrijoratoare deoarece in tot mai multe judete se inregistreaza zeci de cazuri, inclusiv in cele in care situatia a fost pana acum sub control.

In Arges au fost confirmate 105 cazuri noi. Urmeaza Prahova, cu 80 de cazuri, si Dambovita, cu 71 de infectari noi.

In Valcea sunt 60 de cazuri noi, in conditiile in care de la debutul pandemiei au fost confirmate doar 381 de infectari cu COVID-19.

Publicitate

Situatia ramane ingrijoratoare si in Mehedinti, cu 68 de noi infectari, in conditiile in care aproximativ 200 din cele 599 de cazuri confirmate de la debutul pandemiei au fost inregistrate doar in ultimele 3 zile.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, miercuri, 28 octombrie 2020. Leul s-a depreciat in fata principalelor valute

In Iasi au fost confirmate 55 de cazuri noi, in Vaslui – 57, in Vrancea – 51, in Galati – 41 si in Bacau – 46, Prahova – 80, Mehedinti – 68, Braila – 40, Vaslui – 57…

Pana astazi, 26 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

In ceea ce priveste situatia cetatenilor romani aflati in alte state, 5.329 de cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.