Horoscop rune 27 iulie – 2 august 2020: Doua zodii sunt protejate, una umple portofelul, alta primeste o veste extraordinara

Horoscop rune. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce ne arata runele pentru saptamana 27 iulie – 2 august 2020. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Iata ce spune Mihai Voropchievici:

“Berbec. Acelti nativi sunt protejati de forta divina saptamana aceasta. Fortele malefice nu iti pot face niciun rau si nu ai motive de ingrijorare.

Taur. Nativii din Taur trebuie sa se pregateasca pentru o sumedenie de schimbari benefice, pe mai multe planuri, iar toate vor avea loc saptamana aceasta.

Gemeni. Nativii din Gemeni sunt in centrul atentiei celor dragi si primesc cadouri.

Rac. Dupa o perioada dificila pentru nativii din Rac, acum acestia au parte de castiguri pe toate planurile.

Leu. Acesti nativi sunt sfatuiti sa se relaxeze si sa inceteze cu ingrijorarile cu privire la sanatatea celor din jur. Este cazul sa se odihneasca pentru ca este nevoie de ei.

Ficioara. Trebuie sa va menajati fortele pentru ca aveti parte de o saptamana grea. Aveti nevoie de putere inclusiv pentru a rezolva probleme de familie.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Ce KARMA atragem in viata noastra in functie de zodie

Balanta. Nativii din Balanta au parte de o saptamana ca un uragan. Nu faceti zgomot pentru nimic, aveti chef de cearta si trebuie sa va temperati inainte sa distrugeti orice relatie.

Scorpion. Nu fortati mana norocului, lasati lucrurile sa se desfasoare in ritmul lor, veti avea parte de o surpriza placuta saptamana viitoare.

Sagetator. Primiti o veste extraordinara, un adevar care va va marca pentru mult timp de acum incolo.

Capricorn. Trebuie sa schimbati tactica si sa actionati diferit fata de ce ati facut pana acum. Daca ati fost prea bun, trebuie sa puneti stop oamenilor care profita de voi. Chiar daca nu sunteti zgarcit de obicei, daca in ultima perioada ati fost prea ponderat, e bine sa reveniti la darnicia care va caracterizeaza.

Varsatorii sunt pe o pojgita de gheata foarte subtire, ca mai toate zodiile de aer. Trebuie sa fiti prudenti, sa nu luati decizii importante si sa nu va manifestati diferit fata de cum actionati de obicei.”

Autor