Horoscop 29 aprilie 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 29 aprile. Astrologul aduce vesti pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Daca maine doriti sa incercati ceva nou, atunci nu fiti timizi. Ziua este favorabila pentru munca fizica. Gasiti-va ceva de facut si refuzati sa va scufundati in propriile ganduri, nu vor aduce decat cearta cu ceilalti.

Taur

Publicitate

Permiteti celor care va iubesc sa aiba grija de dvs., acceptati ajutorul cu bucurie si recunostinta si veti vedea ca aveti mult mai multi prieteni decat dusmani. Astfel, veti putea depasi toate obstacolele si rezolva toate problemele!

Gemeni

A venit ziua cand aveti nevoie sa va  descarcati emotional. Si totul pentru ca sunteti prea preocupat de bunastarea celorlalti. Este timpul sa aruncati aceasta incarcatura de pe umeri si sa va ganditi mai mult la propria persoana.

Rac

Evenimentele din aceasta zi va pot provoca la acte neasteptate. Datorita sprijinului celor dragi, veti putea iesi in siguranta din cele mai dificile situatii. Simtiti-va liberi sa cereti ajutor daca nu puteti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de duminica. Sagetatorii primesc bani, Capricornii isi intalnesc sufletul pereche

Leu

Este posibil sa existe pierderi materiale. Prin urmare incercati sa nu efectuati tranzactii financiare si sa nu faceti achizitii daca acestea nu au fost planificate in avans. Seara, sunt posibile complicatii de sanatate. Incercati sa va abtineti de la orice ar putea dauna organismului.

Fecioara

Din cauza timpului liber, este probabil sa va alocati tot timpul infrumusetarii casei. Poate chiar va ganditi la un nou imobil. Dar nu luati in considerare sfaturile altor persoane, acestea va pot face numai rau.

Publicitate

Balanta

Treburile gospodaresti nu va vor face placere, de aceea nu trebuie sa faceti nimic cu forta. Tendintele pozitive de dimineata va vor asigura succesul in tranzactii sau in operatiuni comerciale. Este prosibil sa legati noi prietenii acre vor duce la dechiderea unei afaceri.

Scorpion

Perioada favorabila continua. Aceasta zi este marcata de evenimente care vor conduce la o reevaluare a propriilor valori. Realizarile materiale vor fi comparate cu aspiratiile spirituale. Te vei putea concentra asupra schimbarilor tale interioare.

Citeste si articolul :   Sufletul pereche perfect pentru zodia ta

Sagetator

Intalnirile care vor avea loc la diferite niveluri vor fi de natura karmica si vor ajuta Sagetatorul sa evite posibile conflicte si neintelegeri in luna urmatoare. Conform horoscopului din 29 aprilie 2020, trebuie sa iti maximizezi abilitatile si sa atragi oameni influenti in planurile tale.

Capricorn

Veti gasi o fasie de pe care este usor sa alunecati. Nu este momentul sa faceti alegeri pripite, acestea s-ar putea dovedi neprielnice pe o perioada mai lunga. Trebuie sa va focusati gandurile in munca.

Varsator

Este posibil la acestea sa invinovateasca pe altcineva pentru propriile greseli. Nu va certati cu persoana iubita pentru ca energia negativa pe care o aveti o sa o indeparteze. Aveti grija ce reprosuri aveti si ganditi-va de doua ori inainte de a acuza pe cineva.

Pesti

Este posibil ca planurile pe care le aveti prin care sa va imbogatiti rapid sa nu decurga asa cum doriti. Aveti probleme financiare legate de bunuri imobiliare. Aveti grija cu cine faceti afaceri, sa nu cadeti in mainile unor escroci.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.