Si-a pus capat zilelor la doar 40 de ani. Politistul era cunoscut pentru actiunile sale umanitare

Politistul Viorel Andrei si-a pus capat zilelor luni seara. Barbatul, in varsta de 40 de ani, a fost gasit spanzurat in propria casa.

Viorel Andrei lucra din 2002 in cadrul Politiei Olt, la Biroul Rutier al Politiei municipiului Slatina. Din 2018 era detasat in cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Olt si era cunoscut pentru actiunile sale umanitare.

Se pare ca motivul pentru care a recurs la acest gest este faptul ca suferea de o boala incurabila. Prietenii politistului sunt in stare de soc.

”DRUM LIN CATRE INGERI, OM MINUNAT!

Publicitate

N-am crezut vreodata ca voi posta asta! Sper din tot sufletul ca acolo Sus Dumnezeu sa iti intoarca toate faptele bune pe care le-ai facut aici pe pamant si toate lacrimile noastre sa te ajute sa ajungi in locul pe care il meriti, SUFLET BUN!

Adio prieten drag!“, este unul dintre mesajele de adio postate.

Citeste si articolul :   Anunt de ultim moment despre pensiile romanilor

”Prea de vreme ai ales sa pleci fara sa te uiti inapoi lasand suflete suferinde, suflete fragile, suflete rupte din tine care aveau cea mai mare nevoie de tine . De ce ai ales tu acest drum intunecat si rece ? De ce tu, un om minunat? Ne-ai lasat fara cuvinte” DRUM LIN CATRE INGERI, PRIETEN DRAG !“, este un alt mesaj.

Publicitate

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Viorel. Nu pot sa cred ca nu mai esti printre noi. Un suflet asa de bland si frumos ca al tau nu cred ca o sa intalnesc! Imi pare nespus de rau! Sincere condoleante familiei! Nu te voi uita in veci!l“, „Nu imi vine sa cred… am fost colegi de clasa…. Sincere condoleante!!! Dumnezeu sa il odihnesca in pace… nu stiu ce s-a intamplat, dar sunt socata!!! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste tot!“, au postat si alti internauti pe contul de Facebook al politistului.

Citeste si articolul :   260 de cazuri in Romania. Toate informatiile oficiale

“Viorel Andrei, ai fost singurul meu coleg si prieten care a acceptat sa ajute alaturi de mine si Crucea Rosie, oamenii aflati la necaz si am facut-o cu toata inima!
Pt cei care nu l au cunoscut, Viorel Andrei a fost politist model la Slatina , Olt si s-a stins ieri din cauza unei boli nemiloase”, a scris Viorel Teaca.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.