La o zi dupa tragedia de la rafinaria Petromidia, este din nou alerta maxima. Incendiu urias la Constanta

La doar o zi dupa tragedia de la Petromidia, un nou incendiu puternic a izbucnit, sambata, la un depozit de aluminiu al unei fabrici de BCA din zona industriala a municipiului Constanta. La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri si ambulante.

Numarul echipajelor de interventie a fost suplimentat in cazul puternicului incendiu izbucnit, sambata dupa-amiaza, la o fabrica de BCA din zona industriala a muncipiului Constanta, urmand sa fie transmis si un mesaj RO-Alert catre populatie.

“Avand in vedere degajarile mari de fum, pentru protectia populatiei aflata in proximitate, va fi transmis mesaj RO-Alert”, a informat ISU “Dobrogea”.

La fata locului sunt in prezent 9 masini de stingere incendii, 2 autoscari si 6 echipaje medicale si, conform pompierilor, arde o magazie in care se afla carton bituminos.

Publicitate

Publicitate

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea”, autoritatile au fost alertate prin 112 ca s-au produs trei explozii si ca se vede mult fum gros alb.

Citeste si articolul :   Momente de groaza pentru zeci de romani blocati pe un aeroport din Mexic: "Ne-au cerut telefoanele mobile sa le predam, ne-au bagat in doua camere toti inghesuiti"

Au fost trimise in zona incendiului patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si alte trei echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean.

Din primele informatii reiese ca incendiul a cuprins o magazie din aluminiu, pe o suprafata de circa 40 de metri patrati, a fabricii de BCA Celco.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.