Oana Roman trece prin momente grele. Este vorba despre mama sa

Oana Roman trece prin momente grele. Vedeta a spus ca mama ei, Mioara Roman se afla internata in spital si va fi operata. Din pacate, Oana nu are voie sa o vada, sau sa ii duca ceva.

Oana Roman, ingrijorata de starea de sanatate a mamei sale

Oana Roman le-a spus fanilor de pe Instagram, ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate pe care le are mama ei, Mioara Roman.

„Nu am voie sa intru sa o vad, nu am vazut-o de miercuri, n-o sa o pot vedea nici cand se va opera, nici dupa ce se va opera, dar stiu ca totul o sa fie bine. Din pacate, va mai sta cateva zile la spital pentru ca va suferi o interventie laparascopica pentru a i se inlatura colecistul, pentru ca avea aceasta problema si devenise urgenta. Trebuie sa ma duc sa ii duc pastilele, pentru ca are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da in intregime. Ma duc sa ii las pastilele jos la receptie”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeste si articolul :   Oana Roman, dezvaluiri despre iubita fostului sot.

Mioara Roman se confrunta cu probleme de sanatate de mai multa vreme. Chiar fiica sa, Oana a declarat ca cine o vede nu o mai recunoaste. Vedeta TV a mai spus ca mama ei tot mai slabita

Autor