Infruntarea divelor: Andreea Balan rupe tacerea si spune totul despre impacarea cu Keo. Mesaj acid pentru Misty

Dupa ce tabloidele au scris ca artista Andreea Balan s-ar fi impacat cu fostul iubit, aceasta a reactionat dur pe Instagram.

In mesajul vedetei s-a vazut clar ca au fost strecurate si cateva ironii la adresa actualei iubite ale lui Keo, Misty.

„Vreau sa dezmint ceva ce a aparut astazi in presa, cum ca eu as vrea sa ma impac cu un fost iubit. Nu, nu vreau sa sa ma impac cu nimeni din trecutul meu. Odata ce un capitol este incheiat, este bine incheiat si nu ma reintorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu inseamna ca nu pot sa apreciez o reprezentatie muzicala, daca imi place, pentru ca sunt artist.

Iar persoanelor care vor sa isi faca reclama pe spatele meu, le sfatuiesc sa taca si sa ramana in anonimat, ca un like nu a omorat pe nimeni. Sa nu mai fie geloase si sa isi vada de vietile lor. Deci nu vreau sa ma impac cu nimeni. Sa stea linistita acolo..”, a scris Andreea Balan pe Instagram.

Citeste si articolul :   George Burcea, reactie neasteptata la 6 luni de la despartirea de Andreea Balan: "Am multe femei in viata mea..."

Divortul dintre vedeta si George Burcea va avea loc in cel mai scurt timp, cel mai probabil in vara.

„Actele s-au depus de o luna, nu s-au depus zilele acestea, doar ca judecatoriile nu au lucrat. Urmeaza sa i se comunice lui si el sa vina in intampinare si apoi sa se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vara, deci o sa dureze”, a explicat Andreea Balan, potrivit cancan.ro.