Andreea Balan, lovitura de gratie pentru George: “Fiecare pleaca cu ce a venit”

Lucrurile stau din ce in ce mai rau intre Andreea Balan si George Burcea. Este de inteles ca intre ei nu mai exista cale de impacare, mai ales ca artista a depus deja actele de divort. Dupa ce situatia in care se afla acum Romania se va stabiliza, cei doi se vor desparti cu prima ocazie. Artista continua sa ii dea lui Burcea din ce in ce mai multe lovituri grele, iar acum a vorbit si despre ce se va intampla cu divortul.

Andreea a declarat ca primul termen al procesului va fi, probabil, in vara. Aceasta a mai spus ca Burcea nu va ramane cu nimic din averea ei si ca toate bunurile se afla in siguranta. Inainte de a se casatori, cei doi au semnat un contract de separare a bunurilor. De asemenea, actorul i-a inapoiat si masina pe care fosta sotie i-o oferise.

„In presa a aparut ca eu vreau sa ma razbun, sa ii iau si vila si masina. Nu exista asa ceva, sunt inventii. Pentru ca noi de la inceput am semnat un contract de separare de bunuri si fiecare pleaca cu ceea ce a venit. Si evident ca masina si casa erau de inainte de relatie, deci nu am ce sa ii iau.”, spune Andreea Balan.

Andreea si-a revenit dupa despartire cu ajutorul celor doua fetite pe care le are cu George Burcea. Chiar si dupa divort aceasta vrea ca el sa fie prezent in viata copiilor si sa se implice in cresterea lor. Inca nu este hotarata in ceea ce priveste custodia exclusiva. Aceasta decizie depinde si de ce isi doreste fostul sot. Ea sustine totusi ca fetele au nevoie de un tata, scrie huff.ro

„Important pentru mine este sa fie fericit si multumit si sa fie un tata responsabil. Imi doresc sa castige mai bine pentru a-si putea indeplini indatoririle de tata. Cat despre custodie, ramane de discutat. Eu imi doresc sa se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui.”, a mai spus Andreea.

Autor