58 de romani aflati in strainatate au decedat din cauza infectiei cu coronavirus

De la inceputul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) si pana la acest moment, 58 de cetateni romani aflati in strainatate, 13 in Italia, 15 in Franta, 18 in Marea Britanie, 7 in Spania, 3 in Germania, unul in Belgia si unul in Suedia, au decedat, transmite, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

In ceea ce priveste situatia cetatenilor romani aflati in alte state, potrivit informatiilor obtinute de misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, 727 cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 (coronavirus): 422 in Italia, 196 in Spania, 26 in Franta, 13 in Germania, 55 in Marea Britanie, 2 in Namibia, 2 in SUA, 2 in Austria, 2 in Belgia, 2 in Indonezia si cate unul in Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg si Suedia.

Dintre cetatenii romani confirmati cu noul coronavirus, 11 au fost declarati vindecati: 7 in Franta, 2 in Indonezia, unul in Luxemburg si unul in Tunisia.Pana la data de 16 aprilie 2020, au fost raportate 852 174 de cazuri in UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elvetia, Andora. Cele mai multe cazuri au fost inregistrate in Italia, Franta, Germania, Spania si Regatul Unit.

Citeste si articolul :   Traian Basescu, mesaj dur: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Este cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Numarul total al infectatilor din tara este de 8.067, potrivit Grupului de Comunicare Strategica si, vineri, Romania a ajuns la pragul de 400 de decese din cauza coronavirusului.

Publicitate

.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.