Ce a ajuns sa faca Marina Voica, singura si in izolare. Ti se rupe sufletul!

De cand a parasit Bucurestiul, celebra solista Marina Voica in varsta de 83 de ani, a invatat sa traiasca singura de mai bine de 15 ani. Adesea, fosta cantareata se satura sa stea blocata intre cei patru pereti si merge la poarta si saluta cate un trecator si mai socializeaza prin gard.

Cand se plictiseste fosta cantareata de muzica usoara, isi imbraca costumule elegante de concert si isi etaleaza tinuta pe terasa, fotografiile au fost apreciate de fani pe paginile de socializare.

Ce a ajuns sa faca Marina Voica, singura si in izolare

Marina Voica se afla in izolare de doua luni, singura. Cumparaturile si le face singurica. Isi aseaza cu grija masca pe fata si manusile de unica folosinta in maini si pleaca la piata. Fosta artista se teme de noul virus si prefera sa stea cuminte in casa. Din cand in cand mai iese pana la gard si mai schimba cateva vorbe cu trecatorii care o saluta.

Publicitate

Celebra cantareata a postat pe paginile de socializare o fotografie emotionanta, in care priveste  spre drumul principal, cu obrazul lipit de poarta din fier. Se bucura foarte mult atunci cand trece cate un cunoscut si o mai intreaba de sanatate.

Citeste si articolul :   Cleopatra Stratan, insarcinata la 17 ani? Gestul facut de Edward Sanda, iubitul artistei.

Marina Voica la gard

Zilele trcute a postat o fotografie pe instagram in care isi etala un superb costum, chiar pe terasa casei. “Daca nu pe strada macar pe terasa.”

 

https://www.instagram.com/p/B_VlMVFJnKK/?utm_source=ig_web_copy_link

Marina Voica, despre cum este viata in pandemie.

Celebra cantareata a povestit cum este viata sa in plina pandemie.

„Mereu mi-a fost frica de gripele astea. Stiu ce trebuie sa fac. Ultima data cand am avut o gripa puternica m-am sfatuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, si el m-a invatat sa-mi pun in nas vaselina medicinala, de la farmacie, pe post de filtru, ca sa opreasca microbii. Asa fac mereu inainte sa ies din casa, iar la intoarcere ma spal cu sapun. Trebuie sa ne ingrijim, infectarea este un loz in plic.

Articolul continuă după reclame

E foarte grav. Virusurile pot suferi mutari anul viitor sau cine stie cand”. Cantareata isi mentine tonusul cu sport. „Mai fac gimnastica, am o conditie fizica buna. Am facut si curatenie in casa, am aspirat in toate ungherele. Mai ies in curte, ma aranjez cand ies si pana la poarta. Fac haz de necaz, sa vedem cat mai dureaza. Daca nu am activitate, stau acasa”, a completat interpreta slagarului „Si, afara, ploua, ploua!”, a declarat Marina Voica pentru Click

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu il regreta pe Victor Slav: "Nu m-a atins nici macar cu o floare"

Marina Voica biografie

Marina Voica (nascuta Marina Alexandrovna Nicolskaia; n. 3 septembrie 1936) este una dintre cele mai importante si indragite soliste de muzica usoara / pop din Romania. Vedeta face parte din generatia de aur a muzicii pop-soul romanesti, fiind si o stea a emisiunilor de divertisment profesionist.

Artist complex, cant-autoarea Marina Voica are o cariera artistica impresionanta, de peste cinci decenii. Din palmaresul sau se pot aminti:

1)- cele cca. 850 de melodii inregistrate si lansate pe o serie de 27 discuri, 3 casete, 6 CD-uri si la radio, tv, cantate in turnee in tara si in strainatate,

2)- nenumarate si neuitate aparitii tv, programe de divertisment si varietati, revelioane, calatorii muzicale,

3)- premii la concursuri nationale si internationale, un lung sir de premii de excelenta din partea mai multor posturi de televiziune, radiouri, case de discuri si a unor importante reviste si publicatii din Romania si din strainatate.

4)- 9 stagiunii jucate la Teatru de revista Constantin Tanase, actrita de film, cu un rol principal in filmul Tarmul n-are sfarsit, in regia lui Mircea Saucan.

Citeste si articolul :   Alex Velea, declaratii uluitoare despre relatia cu Antonia: "„De cand m-am combinat cu nevasta-mea..."

5)- aparitii in peste 300 de emisiuni tv

6)- mentorat artistic-muzical – a ajutat tineri talentati sa promoveze.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.