EXCLUSIV! Ultima Super Luna din 2020, pe 7 mai. Se limpezesc apele si se schimba destine. Pentru cine se deschid portile norocului

Luna plina in luna mai este cunoscuta si sub numele de „Luna Floriilor”, ceea ce semnifica florile care infloresc in cursul lunii. Alte denumiri includ  Luna porumbului si Luna de lapte.

Evenimentul celest este de asteptat sa fie vizibil dimineata, precum si dupa apusul soarelui, deoarece Luna se ridica in sud-est.

Greg Brown, astronom la Observatorul Regal, a declarat agentiei de stiri PA: „Tehnic momentul exact al lunii pline este 11:45, insa Luna nu va fi vizibila pe cer in Marea Britanie la acel moment.”

Dar satelitul natural al Pamantului va aparea in continuare mai mare decat de obicei joi dimineata, cand va fi in jurul orei 05:42 la Londra, precum si joi seara, cand se va ridica in jurul orei 20:44.

Ce reprezinta Super Luna de mai

Teoretic, Super Luna din Mai ar trebui sa fie ca o plimbare spirituala in parc. Cunoscuta sub numele de Luna Plina de Flori, este asociata in mod traditional cu florile si cu ceea ce semnifica aceasta perioada a anului: revenirea lumii exterioare la abundenta, caldura si viata. Aceasta este o oportunitate minunata de a privi dincolo de noi insine (si vietile noastre potential tumultuoase) si de a aprecia ca, an de an, natura ramane in curs si ofera.

Doar pentru ca va fi gazduita Scorpion anul acesta nu inseamna ca ni se va refuza in totalitate perspectiva plina de soare a Lunii de Flori, dar orice impulsuri bruste de optimism vor veni cu o doza de scepticism.

Atentie cum alegeti cuvintele pe data de 7 – mai ales daca adaugati informatii sensibile, este de preferat sa nu le strigati in gura mare. Cu totii vom fi putin mai perceptivi in aceasta perioada, mai capabili sa citim printre randuri. Informatiile false si minciunile ar putea avea consecinte surprinzator de dramatice.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de joi, 10 decembrie 2020. Balantele au parte se succes

Asculta mesajul Lunii de Flori si priveste lumea din jurul tau.

Ce schimbari aduce Super Luna pentru zodii:

Berbec:

Pentru zodia Berbecului, aceasta aduce o energie puternica. Pot exista oportunitati financiare in urmatoarea perioada. Astrologul va sfatuieste sa aveti grija de familie.

Taur

Incepe o perioada confuza pentru nativii din zodia Taur. Incep sa se gandeasca mai mult la trecut si amintirile ies la iveala. Isi vor aduce aminte de cei care le-au vrut raul. Astrologul va sfatuieste sa va poderati in afirmatii chiar daca aveti dreptate. De saptamana viitoare lucrurile incep sa se linisteasca. Ascultati de cei vai in varsta din familie.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni vine o perioda de liniste si calm. Lucrurile incep sa se aseze frumos. Vesti bune vine de la persoane aflate in strainatate si de care sunteti ingrijorati. Si financiar lucrurile incep sa se miste, astrele va aduc noi opartunitati. Astrologul va sfatuieste sa analizati toate oportunitatile si sa fiti atenti la speculatiile financiare.

Rac

Pentru Racusori, Super Luna ii scoate din starea de moleseala si le ridica tonusul. Prea multe zile de izolare i-au facut sa-si cam piarda speranta. Urmeaza un salt major in viata Racilor, dar sa fie atenti la semnele pe care astrele le transmit. Astrologul va sfatuieste sa priviti cu optimism si sa lasati grijile.

Leu

Leii se simt ca intr-o cusca, au nevoie sa iasa, sa exploreze lumea din jur. Atentie la cuvinte. In urmatoarele zile aveti tendinta sa jigniti persoanele dragi. Respirati adanc si numarati pana la 100, o sa treca toate. Dupa data de 10 mai se vor ivi oportunitati noi legate de partea financiara. Este posibil sa schimbati serviciul sau sa gasiti ceva extra, sa mai adaugati ceva in portofe, Astrologul va sfatuieste sa nu luati decizii in urmatoarele 2 zile.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru 22 decembrie. Zodiile care trebuie sa fie atente

Fecioara

Pentru nativii din zodia Fecioara a venit vremea sa lase din orgoliu si sa asculte si de cei din jur. Fiind persoane tipicare, vor vedea dezordine peste tot. Incercati sa acceptati ca nu toti au ordinea in sange. Mai lasati si de la voi. Peste putin timp veti iesi la aer si totul va reveni la normal. Astrologul va sfatuieste sa analizati toate oportunitatile si sa luati decizii cand sunteti calmi.

Balanta

Balantele vor sa plece, vor sa se distreze, se simt ca legate. Super Luna amplifica aceasta senzatie de evadare in mijlocul naturii. Pe plan financiar incep sa apara unele oportunitati. Multi se vor gandi sa-si schimbe serviciul. Astrologul va sfatuieste sa va calmati pornirile si sava canalitati energia pe lucruri utile.

Scorpion

Pentru ca Super Luna este gazduita chiar in zodia voastra, veti simti cel mai mult schimbarea. Se deschid noi posibilitati. Veti primi ajutor chiar de la cine nu va asteptati. Sfatul astrologului: Eliberativa de trecut si privit cu ochi noi spre viitor, vin zile bune.

Sagetator.

Nativi Sagetator vor trece prin schimbari uriase. Super Luna ii ajuta sa-si descopere noi talente, vor comunica mai mult cu fortele divine si vor primi ajutor in tot ceea ce fac. In aceste zile veti fi exagerat de sinceri si puteti deranja pe multi. Fiti mai diplomati si veti avea mai mult de castigat. Astrologul va sfatuieste sa fiti mai hotarati in decizii.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn vine o perioada frumoasa in iubire. Cei liberi vor intalni noi persoane si vor cea noi legaturi. Pentru cei care sunt intr-o relatie, legatura se va suda si mai bine. Nici la capitolul financiar nu stati rau. O sa primiti noi oferte care va vor schimba viata. Astrologul va sfatuieste sa luati lucrurile asa cum vin.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 14 februarie 2021. Doua zodii au de facut o alegere importanta

Varsator

Chiar daca vara nu a inceput inca, se pare ca deja visati la nisipuriile aurii ale marii. Mai usor cu visatul ca inca nu e timpul lor. A venit timpul sa va planificati bugetul de familie si sa cautati noi cai de venituri. Se pare ca veti primi niste vesti bune de la prieteni. Astrologul va sfatuieste sa va largiti orizontul si sa incepeti ceva nou.

Pesti

Nativii din zodia Pesti vor fi ajutati de Super Luna sa-si regaseasca energia. A venit timplu sa nu va mai uitati peste umar si sa lasati in urma trecutul. Noi oportunitati se intrevad la orizont. Super Luna vindeca rani din trecut. Astrologul va sfatuieste sa fiti cat ma deschsi cu cei din jurul vostru.

Autor