Ioana Simion, schimbare la 180 de grade. Ce spune acum despre Ilie Nastase: “L-au ajuns toate”

Ioana Simion si-a schimbat decizia, nu mai divorteaza de Ilie Nastase! Bruneta a hotarat sa retraga cererea de la Judecatoria Harsova.

Ioana Simion nu mai divorteaza de Ilie Nastase.Care sunt motivele pentru care a luat a ceasta decizie.

„Am renuntat la divort. Mi-am retras cererea saptamana trecuta. In aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat ca nu trebuie sa divortez. Pentru Ilie a fost o mare surpriza cand i-am spus decizia mea. Va mai spun ca am facut-o pentru ca acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la varsta la care are nevoie de ajutor si din pacate nu are pe nimeni in preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii iti sunt aproape cand ti-e bine sau la distractii, insa nimeni nu-l intreaba daca are nevoie de un doctor sau daca a mancat ceva”, a marturisit Ioana Simion.

Se pare ca Ioana Simion l-a iertat pentru felul in care s-a comportat cu ea.

”Probabil ca l-au ajuns toate si ca mai are si el scapari, dar in perioada asta chiar a fost ok. Doar eu ii sunt alaturi si atat. Ii iubesc prietenii lui Ilie, dar va dati seama ca nu pot veni prietenii lui Ilie sa stea cu el. Ii iubesc, ii respect, sunt niste oameni deosebiti, doar ca eu sunt cea care sta cu el mai tot timpul si el are nevoie de mine”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.