Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins fulgerator la doar 25 de ani

Doliu in lumea artistica din Romania. Interpretul de muzica populara Adrian Bac a decedat la doar 25 de ani. Rudele solistului acuza medicii din Arad si spun ca tanarul a decedat, in urma unei interventiei chirurgicale realizata prea tarziu.

Artistul Adrian Bac a ajuns la Spitalul Judetean din Arad in cursul noptii dinspre luni spre marti. Tensiunea barbatului a fost foarte mica, iar medicii i-au pus la acel moment diagnosticul de ocluzie intestinala depasita.

Publicitate

Tanarul ar fi fost in infarct mezenteric, iar astfel medicii au decis sa il opereze in regim de urgenta. Imediat ce a fost scos din sala de operatie, acesta a decedat.

Una dintre rudele artistului a povestit momentul tragic pe Facebook si ii acuza pe medicii din Arad de malpraxis, scrie Antena 3.

Publicitate

“S-a prezentat la unitatea medicala unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinala – , spuse zeul. Ceva s-a intamplat sau au gasit ceva la care nu se asteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor aradeni ca au gresit (…) ca pot aprinde lumanarea (asta e de la mine). Au refuzat parintilor dreptul de a-si vedea fiul timp de 4 ore dupa deces”, a scris aceasta pe Facebook.

Citeste si articolul :   Creste salariu minim pe economie. Cand intra legea in vigoare

Adrian Bac era unul dintre cei mai cunoscuti interpreti tineri de muzica populara din Banat.

Dupa ce s-a aflat de moartea lui fulgeratoare, fanii si prietenii lui Adrian Bac i-au adus un ultim omagiu, pe retelele de socializare. Acestia au postat mesaje sfasietoare pe retelele de socializare, exprimandu-si suferinta.

„Ai fost si vei ramane o voce deosebita, calda si placuta! Cea mai draga voce a sufletului meu! Imi pare atat de rau! Dumnezeu sa il aiba in paza sa vesnica, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. Sincere condoleante!”, a scris un internaut pe pagina de Facebook a lui Adrian Bac, potrivit ziardearad.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.