Alexandru Arsinel, de urgenta la spital. Cunoscutul actor are probleme grave de sanatate: “Probabil ca Stela ma cauta deja”

Cunoscutul actor Alexandru Arsinel se afla din nou pe mana medicilor. In acest an, maestrul a trecut prin incercari grele, iar acum se pregateste de doua operatii pe inima, dintre care una pe cord deschis la o clinica privata.

Actorul a trecut printr-o infectie cu SARS-Cov 2 si i-a fost transplantat si un rinichi.

In varsta de 82 de ani, Alexandru Arsinel spune ca este trist din cauza faptului ca nu va participa, pe 23 noiembrie, la parastasul de patru ani al actritei Stela Popescu.

“Probabil ca Stela ma cauta deja! Cine stie?!”, a mai spus indragitul actor, pentru Antena 3.

Indragitul actor a ajuns la urgenta si cu doua luni de zile in urma

Si la inceputul lunii septembrie actorul a ajuns de urgenta la spital. Maestrul trecuse recent prin infectia cu COVID-19 si organismul sau nu apucase sa se recupereze dupa boala.

„Nu am o stare fizica prea buna, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu stiu ce am exact, nici medicii parca nu ii dau de cap. Trebuie sa mai umblu sa vedem ce imi gasesc doctorii, am incredere in ei ca vor gasi o solutie.

Citeste si articolul :   S-a votat. Vor lua 2.000 de lei in plus in fiecare luna

Nu ma simt bine fizic, parca nu mai am putere asa, nu stiu sa iti explic exact. Pandemia asta cred ca a reusit sa ma afecteze destul de mult.

Sper sa fie bine, nu imi mai arde de nimic acum. Asta este viata, ce sa ii facem. Mi-as dori sa nu se faca tam-tam pe subiectul acesta. Este o problema strict ce ma priveste pe mine si pe familia mea si cam atat”, spunea atunci, Alexandru Arsinel.

Autor