Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a ramas vaduva la nici 4 luni de la nunta. Declaratia socanta a Lidiei: “Eu nu am nicio treaba, serios…”

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor si-a pierdut sotul la doar patru luni de la casatorie.  Putina lume a stiut pentru ca Lidia era o fire discreta. Aceasta se casatorise in vara, iar acum a ramas vaduva.

Potrivit FANATIK, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, si Tano Dan Alexandru s-au casatorit pe data de 10 iulie 2021, anuntul cu privire la mariajul lor fiind, facut, asa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civila al Primariei Sectorului 1.

Lidia nu pare sa fie afectata de decesul celui care i-ar fi fost sot, jurnalistul Tano Dan Alexandru.

Tano Dan Alexandru a decedat la trei luni si sase zile de la casatorie, pe 16 octombrie 2021, anuntul decesului sau fiind facut in publicatia Romania Mare, revista detinuta de Lidia, fiica lui Vadim Tudor si la care acesta colabora.

Publicitate

”Eu nici nu eram casatorita! Ne-au murit, intr-adevar, mai multi colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragos Dumitriu. Va multumesc (pentru condoleante, n. red.), dar e o stire falsa. Nu sunt casatorita cu dl Tano Dan Alexandru!”, a declarat Lidia, in prima conversatie telefonica, avuta cu jurnalistii de la Fanatik.

Citeste si articolul :   Fiica regretatei Gabi Lunca, ingenuncheata de durere. Ce i-a spus artista inainte sa se stinga

De ce nu recunoaste casatoria ei cu jurnalistul decedat?

”Din pacate, mor multi din cauza COVID-19, prea multi. (…) Amandoi (Tano Dan Alexandru si Dragos Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, inca avem in redactie oameni care sufera de COVID, din pacate, am avut si eu COVID”, a spus Lidia pentru sursa citata mai sus.

Cu toate acestea, pusa in fata dovezilor, in a doua conversatie telefonica cu reporterii FANATIK, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a schimbat totusi putin discursul.

Dupa ce a fost pusa fata in fata cu dovezile casatoriei, Lidia si-a schimbat punctul de vedere.

”Eu nu vreau ca viata mea sa fie de interes! (…)Nu sunt vaduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau sa dau nicio declaratie despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu ma ocup eu de chestiile astea (pomana, n. red.) Sunati la familia lui, nu pe mine, ca eu nu am nicio treaba, serios!”, a mai spus Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Patriarhului Daniel, seful BOR

Cine era Tano Dan Alexandru?

”Autor al mai multor romane si, din 1995, jurnalist la o serie de publicatii romanesti, incepind din 2016 a publicat exclusiv in paginile revistei ,,Romania Mare” articole de politica interna si externa, reportaje si interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tarie in puterea jurnalismului ca forta a societatii si a militat cu toata puterea pentru adevar, pentru dreptate, denuntind, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetenta si lipsa de strategie a factorilor de putere. (…)

Disparitia lui este o mare pierdere pentru noi toti. Am pierdut cel mai activ si mai prolific membru al colectivului redactional, a carui disparitie o vom regreta vesnic”, scrie in necrologul revistei Romania Mare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.