Alexandru Arsinel si sotia sa, internati la spital cu COVID

Actorul Alexandru Arsinel si sotia se afla internati la un spital din Capitala, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid-19. Directorul Teatrului de Revista din Bucuresti s-a vaccinat la inceputul anului.

Actorul si sotia sa sunt internati de patru zile la Institutul Matei Bals. Vestea buna este ca actorul nu se afla pe sectia de Terapie Intensiva.

Arsinel, in varsta de 81 de ani, spune ca nu stie de unde a luat virusul. De altfel, atat el cat si sotia au primit prima doza a serului Pfizer in ianuarie si au avut rapelul la inceputul lunii februarie.

Acum, cei doi spera ca forma bolii va fi una usoara si ca se vor putea intoarce acasa cat de curand.

Publicitate

“Da, este adevarat! Nu ne simtim bine, in general, mai ales ca am facut si vaccinul. Asta este! Sunt in spital acum, nu vreau sa apara comentarii! Dumneavostra si vreo trei vreti sa fiu bine, dar sunt multi care sunt jigodii ordinare. Nu mai conteaza nimeni in tara asta! Si sotia mea este internata in spital!”, a declarat Alexandru Arsinel pentru Fanatik.

Articolul continuă după reclame

Contactat de reporterii  News.ro, directorul adjunct al Teatrului „Constantin Tanase” a spus ca ei se simt „nefiresc de cum ar trebui sa ne simtim, avand in vedere ca am parcurs toate etapele”.

Citeste si articolul :   Monica Pop, sare la gatul lui Iohannis: "Oamenii nu mai au nici curaj, nici incredere, nici perspective si nici sperante! Vor "cadea" tot mai multi"

Cu o voce slabita, respirand greu, el a adaugat: „Am facut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) si de patru, cinci zile suntem internati aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun ca avem o forma usoara”.

Alexandru Arsinel crede in existenta virusului si chiar a avut mare grija sa respecte toate recomandarile medicilor. Inca din luna februarie s-a vaccinat si cu rapelul si spera ca lucrurile vor reveni la normal, pentru ca are mare incredere in doctori. Si sotia lui s-a vaccinat, desi este imobilizata la pat. Femeia este in aceasta stare de aproximativ 4 ani, dupa ce a avut un accident banal.

Directorul Teatrului de revista “Constantin Tanase” are si alte probleme de sanatate. In 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.