Raed Arafat, criticat dur de un medic roman: “Va prostiti cu restrictii inutile”

Raed Arafat a fost criticat dur pentru masurile luate in timpul acestei pandemii de coronavirus. Cel care il critica este chiar medicul Sorin Bivolaru, de la Spitalul Militar din Galati.

Acuzatii grave la adresa sefului DSU:

Medicul pneumolog de la Spitalul Militar din Galati, Sorin Bivolaru il critica pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook.

„Buna seara Dl. Arafat! Ce faceti? Sunteti bine? Bine suntem si noi! Slava Domnului! Pandemia cum merge? Va zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astazi! Scolile?! Inchise clar! Mall-urile?! Deschise si PLINE! Teatrele?! Inchise! Partiile?! Deschise si arhipline! Se apropie Pastele! Stiti?!

O sa restrangeti iarasi dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Scolile tot inchise? Dumneavoastra aveti senzatia ca limitarea iesiri din casa intre 22 si 5 dimineata contribuie cu ceva la stoparea raspandirii virusului? Raspunsul e NU! Dar na, baietii aia de va inconjoara, nu prea au curajul sa va zica, dar va spun eu”, se mentioneaza in postarea medicului Bivolaru.

„V-ati facut damblaua”

„V-ati facut damblaua impunand masurarea temperaturii la intrarea in magazine, firme, institutii, etc. Cate cazuri de COVID19 ati identificat? ZERO! Motiv pentru care ati si renuntat la masura! Ati recomandat lucrul in ture. Hmmm… Ati verificat sa vedeti cate institutii publice sau private practica chestia asta? NU! Iar multi dintre cei care o practica, au redus salariile angajatilor sau le-au facut contracte pe jumatate de norma.

Credeti ca daca oamenii baga mai putini bani in buzunar, nu se mai imbolnavesc de COVID19? In loc sa va prostiti cu restrictii aproape inutile, mai bine ati gasi o solutie de limitare a raspandirii virusului in interiorul firmelor, institutiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continua sa vina la munca. Angajatilor li se interzice sa declare la DSP sau sa se testeze, ca sa nu le sisteze activitatea”

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, prima declaratie dupa decesul Corneliei Catanga: "Au bagat-o astia la..."

Raed Arafat, criticat dur de un medic roman

“Ce ziceti, gasim o solutie? Mai e valabila treaba aia cu ”zadarnicirea combaterii bolilor” sau fugarim oamenii noaptea pe strazi, in timp ce infractorii isi fac treburile linistiti. Ar mai fi cate una alta de zis, dar na… nu cititi dumneavoastra pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galati, in caz ca aveti intrebari despre masuri eficiente de limitare a raspandirii virusului SARS COV2”, a mai spus mediculde la Spitalul Militar din Galati, pe pagina sa de Facebook.

Autor