Iancu Sterp, adevarul despre Survivor Romania: “Nu ma mai asteptam…”

Iancu Sterp face noi dezvaluirii despre participarea sa la Survivor, dupa ce multe voci contesta prezenta sa in finala.

Unul dintre cei patru finalisti ai Survivor, Iancu Sterp, a facut o serie de dezvaluiri printr-un blog dupa ce a parasit concursul. Fostul concurent a recunoscut ca a fost dezamagit de anumite mesaje de ura primite pe contul sau de socializare cat timp a fost in Republica Dominicana.

„Am vazut o gramada de barfe, de zvonuri pe Instagram, e oameni care vorbesc despre mine cum ca nu merit sa castig Survivor pentru ca eu am bani, fac foarte multi si nu merit sa castig Survivor, sa castige cineva care are o situatie mai speciala. Nu stiu cum ma vedeti pe mine asa de bogat, mi-ar placea sa fiu asa, sa dati seama ar fi bine. Din pacate nu e asa, sunt un om simplu. Dac frate-miu e cantaret si a ajuns bine, se descurca, face destui bani, e destul de bine vazut in societate, are evenimente, ei bine vazut in societate”, a mentionat Iancu Sterp pe vlog.

Citeste si articolul   Povestea uluitoare a fetiței gravide din imagine. Floricuța a intrat când avea 3 ani într-un centru de plasament din București și, de atunci, trăiește acolo

Iancu Sterp, adevarul despre Survivor Romania! De ce a participat doar de la jumatatea competitiei: „Nici nu ma mai asteptam…”

Inca de la intratrea in competitie,vedeta a starnit numeroase discutii printre fani.  Desi, multi l-au blamat pentru ca nu a intrat de la inceputul competitiei, fostul concurent de la “Putera dragostei” mentioneaza ca ar fi fost mult mai bine daca ar fi fost si el de la inceput acolo. Iancu a facut o destainuire la care multi nu s-ar fi asteptat. S-a inscris de la inceput in competitie, dar nu a fost selectat.

„Mie mi-ar fi placut foarte mult sa vin de la inceputul competitiei. E m-am inscris de la inceput, dar daca nu m-au luat? M-au sunat pe la jumate si nici nu ma mai asteptam sa fiu sunat”, a mai adaugat Iancu Sterp.