Horoscopul zilei de 3 iunie 2020, cu Neti Sandu. Semne bune pentru Scorpioni

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce previziunile astrale ale zilei de miercuri. Afla, din randurile de mai jos, ce se intampla cu fiecare zodie.

Horoscopul zilei de 3 iunie

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 BERBEC

Poate ca luati lucruri noi pentru casa, ori le mai reparati pe ici pe colo, daca se mai poate – apar urgente acasa. O veste buna despre sosirea cuiva, o fi vreo ruda care se recupereaza dupa vreo problema de sanatate, sau o suferinta sufleteasca, s-o fi despartit de cineva.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 TAUR

E cineva care vrea sa vorbiti despre ce ar aduce fiecare in relatie dac-ar fi sa fiti impreuna – puneti in balanta si-alegeti. O sa perfectati niste acte, poate se-ncheie situatia scolara, si o sa va-nscrieti la alt nivel, poate aveti de platit si niste taxe, ca sa aveti asigurat locul.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 GEMENI

Se poate sa lucrati ceva in plus si sa luati bani – poate fi o sursa particulara si bine venita totodata. Se pot regla o serie de lucruri pe care le-ati tot neglijat si nu sunt de lasat asa, c-o sa fie pacat sa nu reparati ce se mai poate drege, o relatie, ori niste obiecte.

Citeste si articolul :   15 lucruri dure si oneste despre Scorpioni. Iata de ce personalitatea lor este unica

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 RAC

O s-aveti de semnat niste acte, poate e si un examen de dat si o sa va descurcati cu toate. Poate va interesati de o rezervare, la o agentie de turism, sa vedeti daca puteti muta un sejur de pe o data pe alta, sau schimbati destinatia.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 LEU

E o greutate pe suflet de care-ar fi bine sa scapati, si poate iesiti la o cafea, la o plimbare cu persoana care v-a pricinuit supararea. O s-aveti de facut niste plati si daca le amanati se lasa cu amenzi, asa ca mai bine calculati resursele ca sa v-ajunga si pentru cheltuielile zilnice si pentru facturi.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 FECIOARA

O relatie care se construise se poate resuscita si sa va asezati frumos la casa voastra. O sa-ncepeti niste demersuri ca sa finalizati o situatie scriptica si trebuie sa va recapatati niste drepturi si o sa va adresati institutiilor statului si se rezolva.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 BALANTA

O sa primiti un semn de viata de la cineva cu care vreti sa fiti impreuna si relatia promite. O sa semnati un act, si o sa va puteti primi banii pe care i-oti fi cerut mai demult si se mai pot rezolva si alte aspecte care lasau de dorit.

Citeste si articolul :   Horoscop de miercuri, prezentat de Neti Sandu. Surprize mari pentru zodii

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 SCORPION

Poate primiti o invitatie la plimbare prin tara pe undeva si se poate sa fie si cu treaba, ca sa va puteti duce. Semne bune si la capitolul bani si la sentimente – o fi cineva care-a aparut din senin si se poate sa va acapareze cu totul povestea de dragoste.

HOROSCOP 3 IUNIE 2020 SAGETATOR

O relatie care a trecut printr-un impas se poate resuscita si sa va-ntelegeti, sa mergeti mai departe cu incredere. Se rezolva ceva pe care-l asteptati de vreo luna si pot fi bani, dar si alte lucruri de care-aveti nevoie, c-o sa lichidati restantele sa-ncepeti o viata noua.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor