Luna plina in Sagetator pe 5 iunie 2020. Noaptea care schimba destinele, ziua care rescrie karma. Patru zodii primesc lovituri de la viata

Luna plina din 5 iunie este o zi destul de neobisnuita, care va avea loc sub auspiciile Sagetatorului.

Potrivit astrologilor, pe 5 iunie se vor intampla o multime de lucruri inexplicabile, prin urmare, pentru ca ziua sa nu aduca decat emotii pozitive, este important sa folosesti energia lunii pline pentru binele tau si sa stii dinainte ce schimbari va aduce Luna Plina. .

Berbec

Luna plina din 5 iunie pentru Berbec este o sansa de a face un pas important in viata personala. Nu este vorba doar de inceputul unei noi relatii, ci si de ruperea de atasamente vechi. Este important sa nu uitati de interesele dvs., altfel s-ar putea sa provoace probleme neplacute.

Publicitate

Taur

Ziua de 5 iunie este foarte importanta pentru Taur. In aceasta zi din viata lor se poate produce un eveniment fatidic sau pot lua o decizie care le va schimba radical soarta . Astrologii sugereaza: actioneaza cu indrazneala.

Gemeni

Gemenii vor putea sa profite la maxim de Luna Plina din Sagetator. Norocul ii va insoti in orice eforturi si activitati de zi cu zi, si o intuitie apriga. In aceasta zi trebuie sa se decida la ce anume trebuie sa renunte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 mai 2023. Varsatorii au o zi plina

Rac

Racii asteapta Luna Plina, care le va aduce succes in ceea ce priveste stabilirea armoniei interne si a vietii personale. Reprezentantii acestui semn pot conta pe o intorsatura fericita a soartei, care ii va ajuta la solutionarea diferentelor anterioare si vor gasi in sfarsit calea catre bunastarea lor.

Leu

Sagetatorul va consolida energia focului Leilor, ceea ce inseamna noroc in afaceri, munca si viata personala. Adevarat, astrologii avertizeaza asupra riscurilor asociate cu exacerbarea situatiilor stresante. Merita sa va salvati si este si mai bine sa incepeti un stil de viata sanatos incepand cu data de 5 iunie.

Fecioara

Publicitate

Luna plina va obliga reprezentantii Zodiei Fecioarei sa experimenteze o senzatie neplacuta, care poate provoca apatie sau epuizare energetica. Pentru a evita riscurile, astrologii va sfatuiesc sa va relaxati si sa amanati lucruri consumatoare de energie pentru o perioada – de exemplu, transferati-le in saptamana viitoare.

Balanta

Orice cearta minora pe 5 iunie, in care Balanta va fi implicata, se poate transforma intr-un conflict grav. Astrologii ii sfatuiesc sa-si aminteasca de tact, prietenie si maniere. Efectuarea unui dialog constructiv va fi mult mai usor dupa rezolvarea multor probleme aparute.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila: Din toamna vom co-exista cu doua virusuri

Scorpionul
Astrologii sfatuiesc Scorpios sa-si reduca usor persistenta si pretentia pentru a avea o luna plina buna, creand o rezerva pentru o cariera fructuoasa si pentru o viata personala. Daca nu se va face acest lucru, luna urmatoare va trebui sa fie cheltuita pentru a restabili armonia interioara si reputatia ta.

Sagetator

Sagetatorul ar trebui sa petreaca luna plina pentru lucruri placute in compania celor dragi. Poti va avea succes in aproape orice domeniu, cu exceptia tranzactiilor financiare. Comunicarea va fi de mare folos. Consolideaza legaturile existente, creeaza altele noi: ambele te vor ajuta sa avansezi.

Capricorn

Luna plina pentru Capricorn va fi un motiv bun pentru a-si reconsidera capacitatile, prioritatile si dorintele. Lumina noptii iti va va oferi un indiciu care te va ajuta sa intelegi ceea ce este exact necesar pentru fericire si cum sa o atingi.

Varsator

Luna plina din Sagetator promite Varsatorului multe evenimente noi si schimbari care pot fi foarte fatale. Prin urmare, astrologii va sfatuiesc sa fiti deosebit de atenti la cuvinte, decizii si actiuni. In aceasta zi, este mai bine sa nu vorbiti mult.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 octombrie 2023. Sambata Alba pentru 3 zodii, neagra pentru o zodie .

Pesti

Pestilor li se recomanda sa petreaca ziua cat mai calm si sa asculte cu atentie ce sugereaza intuitia lor. Este posibil ca in curand viata lor sa se schimbe radical si este mai bine sa fie pregatiti.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.