Liviu Varciu, cuvinte emotionante dupa ce Anda Calin i-a daruit un baietel

Liviu Varciu si Anda Calin pot declara ca sunt multumiti. In urma cu cateva zile, cei doi au devenit parinti pentru a doua oara. Acum, artistul i-a transmis un mesaj emotionant partenerei sale.

Liviu Varciu si Anda Calin au devenit recent parinti pentru a doua oara. Acum cateva zile s-a intamplat acest miracol. Curand dupa aceea, parintii fericiti au aparut impreuna intr-o fotografie, dar oricum, ci insotita de o superba declaratie de dragoste.

Liviu Varciu, declaratie emotionanta pentru Anda Calin

Anda Calin a facut din Liviu Varciu cea mai fericita persoana. Artistul a vrut sa-i transmita partenerei sale o frumoasa declaratie de dragoste prin intermediul retelelor de socializare.

Publicitate

Publicitate

Liviu si Anda Calin

Ce doi se inteleg din ce in ce mai bine, dupa ce au fost o perioada despartiti, iar copiii pe care ii au impreuna le-a sudat si mai mutl relatia.

„Te iubesc, Anda Calin” a scris Liviu Varciu, in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe reteaua de socializare.

Citeste si articolul :   Liviu Varciu, tatic pentru a treia oara. Iubita sa a adus pe lume un baietel

Anda Calin, iubita lui Liviu Varciu, a nascut un superb baietel. Cei doi mai au impreuna o fetita, iar Liviu Varciu mai are o fata, Carmina, care este deja o domnisoara, dintr-o alta relatie. Liviu se poate considera un tata fericit si un barbat implinit.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.