Ce spune forma degetelor de la picioare despre tine

Forma piciorului nu este banala. Ea este capabila sa dezvaluie multe lucruri despre caracterul, starea de sanatate si starea de spirit a unei persoane. Intr-adevar, forma unui picior si tocmai cea a degetelor de la picioare pot dezvalui personalitatea si trasaturile de caracter ale unui individ.

Exista trei forme de picior: greaca, romana, celtica, germana si egipteana, in functie de felul in care sunt pozitionate degetele.

Forma egipteana: Este cel mai comun picior. Se caracterizeaza printr-un deget mare de la picior care este mai mare decat celelalte degete. Degetul mare este „liderul” celorlalte degete.

Publicitate

Forma greceasca: Acesta este tipul de picior care vine dupa piciorul egiptean. Degetul mare este mai mic decat al doilea deget.
Acesta din urma este mai mare si mai lung decat toate celelalte degete.

Forma romana: Primele trei degete sunt egale ca lungime, in timp ce restul sunt mai scurte.

Forma celtica: Degetul mare este foarte scurt, al doilea deget este lung, iar celelalte scad progresiv in lungime.

Forma germana: Degetul mare este lung, in timp ce celelalte patru au aceeasi marime.

Ce dezvaluie lungimea degetelor noastre despre caracterul nostru? Are vreo corelatie cu descendenta noastra? Mai multe studii au demonstrat relatia dintre forma degetelor de la picioare si descendenta si dezvaluie, in plus, semnificatia fiecarui tip de deget de la picior.

Citeste si articolul :   Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut

Intr-un articol despre lungimea degetelor, autoarea Jane Sheehan a spus: „Este vorba de analizarea structurii, texturii si dezechilibrelor picioarelor pentru a intelege emotiile si personalitatea cuiva”.

Forma egipteana

Acest lucru indica calitati de conducere. Marile figuri ale anticelor dinastii regale din Egipt si Hawaii aveau al doilea deget mai lung. O persoana cu un al doilea deget de la picior mai lung decat altii este activa, atletica si creativa. Ii place miscarea si are o mare capacitate de a-i antrena pe cei din jurul ei.

Forma greaca

Daca ai al doilea deget mai lung, ai forma greaca, care este mai degraba relationata de o trasatura genetica decat de originea greceasca.

Studiile arata ca este o trasatura comuna la populatia din Grecia dar, de asemenea, forma greaca este determinata de o anomalie genetica. Gena care este responsabila pentru aceasta trasatura se regaseste in cromozomul X. Femeile au 2 cromozomi X, in timp ce barbatii au un cromozom X si unul Y.

Lumea stiintica a cazut de acord ca forma greaca este mostenita pe cale genetica si se regaseste inclusiv la Ainu – misterioasa si stravechea populatie din Japonia.

Citeste si articolul :   Dana Budeanu pune la zid mamicile: „Mancati ca niste…”

Forma celtica

Forma celtica este o combinatie de degete germanice si al doilea degete pronuntat, ca la forma greceasca. Celtii sunt sinonimi cu Europa de Vest, in special Britania si Irlanda, dar originea lor este o combinatie de culturi.

Forma romana

Se pare ca un sfert din populatia lumii are forma piciorului romana, definita de primele trei degete de aceeasi lungime, iar celelalte doua – mai mici.

De multe ori, persoanele care au aceasta forma a piciorului isi gasesc cu dificultate incaltari pe masura.

Lungimea degetelor este un subiect care a interesat mai mult de unul pe web. Juan Ma era atat de pasionat de acest subiect incat a petrecut cateva ore facand cercetari.

Forma germana

Personalitatea acestor persoane pare un adevarat mister. Ele sunt foarte muncitoare, lipsite de superficialitate si urmaresc mereu sa faca dreptate. Chiar si asa, sunt unele dintre cele mai prietenoase persoane, mereu pline de incredere…

Juan Ma era atat de pasionat de acest subiect incat a petrecut ceva timp facand cercetari.

Rezultatul este urmatorul:

“· Genomul uman determina multi factori fizici, cum ar fi pielea, parul, culoarea ochilor, forma corpului si membrele si atat de multe alte lucruri, de la chelie la anumite boli.

Citeste si articolul :   Cati bani a pierdut economia dupa inchiderea afacerilor pe timpul celor 2 luni de stare de urgenta

· Morfologia umana este o mostenire.

· Exista si alte studii care au relevat caracteristici tribale si familiale endemice, cum ar fi lipsa amprentelor digitale, de exemplu, in randul popoarelor basce.

· Trebuie sa luam in considerare amestecul de origini, deoarece aproape toate rasele s-au amestecat in ultimii 500 de ani. Foarte putine randuri au ramas „pure”.

Egiptul este in Africa, asa ca pentru cei de origine africana este indicat sa verifici tipul deget egiptean.

Juan Ma sustine ca descendenta sa este rusa, poloneza, spaniola si italiana. Cu toate acestea, forma picioarelor sale, conform tabelului, indica faptul ca el apartine descendentei grecesti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.