Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers calare 40 de kilometri sa-si vada sotia care a nascut. “Am vrut sa le duc de mancare”

Un tanar a mers pana in Iasi dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanta calare pe cal, ca sa-si vada sotia care a nascut. Barbatul avea declaratie pe proprie raspundere si masca, dar tot a fost sanctionat, pentru ca nu avea voie calare in oras.

Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, din Raducaneni, au devenit virale pe retelele de socializare. Tanarul spune ca a vrut sa isi vada fiul si a incercat sa ia un un mijloc de transport in comun pana la spital, insa nu a fost lasat.

De aceea a fost nevoie sa apeleze la cal pentru a ajunge sa isi vada fiul nou nascut. El spune ca voia sa ii duca mancare si pampersi sotiei sale.

„Am incercat sa iau un tramvai. Nu m-au lasat. Nu am avut bani sa iau un taxi. M-am intors acasa si m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Politie. I-a fost mila de mine si m-au lasat sa plec. Pe urma m-a oprit un echipaj de la Politia Locala. Au ras de mine, m-au luat la misto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treaba. Nu m-au amendat. Au inteles ca am o urgenta si nu am avut alta varianta”, a spus Sergiu, potrivit stirileprotv.ro

Articolul continuă după reclame

Tanarul spune ca lucreaza cu ziua ca sa faca rost de bani pentru a-si creste cei trei copiii. A inceput si constructia unei case, pentru a oferi o viata mai buna familiei sale.

https://youtu.be/EO4R4zRfNog

„Am fost plecat la munca… In fiecare zi plec la munca cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Cand am aflat ca a nascut, am mers sa-i duc de mancare”, a spus Tanarul.

„Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casa. Traim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cat pot”, a mai spus el.

Barbatul a venit 40 de kilometri calare din satul Raducaneni, pentru ca nu a gasit nimic altceva cu care sa poata ajunge sa-si vada sotia si copilul nou nascut, din cauza restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta.

Avea la el declaratia pe proprie raspundere, purta masca, dar tot a fost sanctionat, cu un avertisment, pentru ca nu avea voie calare in mijlocul orasului.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, acuzatii fara pecedent: „Se pregateste infectarea mea cu ceva ce ar semana cu SARS-CoV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2”.

Mai mult, tanarul i-a inteles pe oamenii legii si s-a intors acasa, fara a mai putea ajunge la maternitate.

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.