ULTIMA ORA: Zece cadre medicale din Arad, confirmate cu coronavirus

Zece cadre medicale de la doua spitale din judetul Arad au fost confirmate cu noul coronavirus, pana vineri dimineata, a declarat liderul Sanitas Arad.

Conform sursei citate, este vorba de opt angajati de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad – cinci medici, doua asistente si o infirmiera -, dintre cei 30 care au ramas in izolare dupa ce au intrat in contact cu pacientul de 64 de ani infectat, care fusese internat la ATI si a decedat.

De asemenea, de la Spitalul Orasenesc Ineu au fost confirmati pozitiv un medic si o asistenta.

“Toti cei zece colegi au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Personalul din cele doua spitale unde a fost confirmat noul coronavirus este in curs de testare, pana vineri dimineata fiind prelevate probe de la peste 200 de angajati”, a declarat, pentru AGERPRES, liderul Sanitas Arad, Otinel Sandru, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.