Marturia tulburatoare a unei paciente internata la spitalul din Suceava: Nu iesi viu de aici!

Marturie uluitoare a unei paciente de la Spitalul de Urgenta Suceava. Femeia povesteste ca bolnavii din Spitalul de Urgenta din Suceava sunt tinuti laolalta, fie ca sunt sau nu confirmati cu coronavirus. In plus, nu primesc apa si mancare. Si nici informatii. Nimeni nu le spune absolut nimic. Va avertizam, urmeaza informatii cu puternic impact emotional, scrie digi24.ro.

Pacienta: Nici apa nu avem aici. Nu mancasem nici ieri, ca nu pot manca si aseara nimica, nici apa, ne-au dat doua pastile. Nu stiu cum se cheama. Sunt antivirale, ceva pentru SIDA, un tratament si avem diaree.

Si nu conteaza ca o sa ne facem bine si cu diaree dupa noi… Dar m-am pus si m-am gandit de dimineata ca nu pot sa vina cu tratamentul. La unul din cadrele medicale i s-au dat pastile, la cealalalta cica nu au gasit fisa.

Ne-au spus ca nu suntem confirmati, ne-au lasat toata noaptea cu cei pozitivi si acum nu-s confirmata? Ca am sigur.

Cand am ajuns la urgenta, initial nu a fost radiografia pulmonara a sotului meu, pentru ca el fusese cu o zi inainte si m-am gandit ca daca ii arata bine plamanii stau acasa, ca am auzit ce se intampla in Suceava, dar nu i-a gasit radiografia. Nu i-au mai gasit-o. Incompetenta totala…

Nimeni nu te baga in seama. Intri aici, nu stii daca iesi. Nimeni nu face nimic. Nu a venit un medic sa ne vada. Nu stiu care e asistenta, care e infirmiera. Toate sunt imbracate si arata la fel. Sunt depasite de situatie. Eu le intreb, spun – nu stiu, nu stiu. Daca au dat o pastila repede, pe ascuns, la doamna cadru medical si mi-a zis ca nu mai este, nu mai este in farmacie.

Macar acasa am paracetamol. Mi-am luat o cutie de paracetamol in geanta si i-am dat si la fata. Am solicitat un termometru. Nu mi l-au mai dat. Am solicitat pe salon, au spus ca au intr-un salon, o sa ni-l aduca. Nici pe ala nu l-au mai adus.

Citeste si articolul :   Noi reguli la inceput de an scolar.

E dezorganizare totala, nu vezi un medic. Sunt depasiti de situatie. Dar noi oamenii, cu ce suntem vinovati? Am 18 ani de cotizat, nu am fost in spital niciodata. Cu ce suntem vinovati daca asa a vrut Dumnezeu sa ne imbolnavim, ce pot sa fac?

Simptomele – respir mai greu, obosesc… Sotul, ii mai zic eu, ca e barbat si ma linisteste, ca este in alt salon, doarme mai mult si casca, are nevoie de aer. Am deschis si eu geamul sa vina aer. Fata, incerc sa o linistesc. De asta am iesit din salon.

Toti pacientii sunt ingrijorati. Toti sunt nelinistiti de ce se intampla de azi pe maine. Nu vorbeste nimeni cu ei. Mai mult de tratament. Din cauza aceasta era mai bine sa stau acasa, dar acum nu pot iesi de aici. Luam si eu tratatmentul de la medicul de familie si treceam cu bine.

Testarea zice ca vine in 24 ore, dar testarea dureaza si o saptamana. Am inteles ca au decedat multi. Nu stiu, 8. De la Suceava. Nu ai cum sa iesi viu de aici!

Citeste si articolul :   Taxa COVID: Cat platesti in plus la service-urile auto

Nu a venit nimeni astazi sa ne vada. Ce incredere sa mai ai? Si acum 4 ani s-a schimbat conducerea. Nu stiu ce sa va zic.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.