ULTIMA ORA: 263 de cazuri noi de infectare cu coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1.292

Cel mai recent bilant, indica faptul ca 1.292 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus in Romania, iar 115 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, sunt confirmate si 24 de decese.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit vineri despre posibilul scenariu cu 2.000 de cazuri confirmate.

“Vom regandi ca cei care sunt cu simptomatologie usoara si medie sa fie tratati acasa, sub supraveghere medicala”, spune Tataru, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Pana astazi, 27 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 41 la Bucuresti, 7 la Iasi, 6 la Craiova, 6 la Constanta si 2 la Cluj).

Publicitate

Pana astazi, 24 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Cluj, Timisoara si Neamt, au decedat.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.