Medic roman: ”Noi facem modelul spartan de imunizare, informati bine de Sosoaca, cine are de crapat asta e”

Medicul chirurg Paul Ichim are un mesaj destul de dur pentru romanii care nu au incredere in vaccin. Potrivit medicului, cei care nu vor sa se imunizeze sunt influentati de persoane antivacciniste precum Diana Sosoaca.

„Ati auzit stirea diminetii? Se pare ca subdezvoltatii si needucatii aia din Portugalia si-au vaccinat peste 90 % din populatie si s-au relaxat la greu. Noi, mai buni, informati bine de Sosoaca si multii ei adepti, am intrat pe codul rosu in lume, de o sa stam in carantina la greu daca trecem granita aiurea. Mai erau enumerate cativa tari subdezvoltate pe langa Portugalia. Este vorba despre Spania, Israel, Danemarca, Italia etc. Ceva romani fixati pe acolo povesteau ca oamenii de acolo, nu au comentat, au acceptat ca “oile” vaccinarea in masa…..ha”, a scris dr. Paul Ichim, pe Facebook.

Medicul mai spune ca in Romania se va ajunge la imunizare COVID-19 prin boala, cu riscul, insa, ca cei care au comorbiditati sa decedeze.

Citeste si articolul :   Mesajul unui medic roman, dupa ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am invins! Din 20 aprilie incep serviciul!”

”Lasa ca-i bine la noi, facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinam, cine are de crapat asta e. Nu mai conteaza ca sunt alti fraieri cu alte boli si nu au locuri in spitale. O sa ramana in picioare vigurosii, asta e….destept neam mai suntem”, a mai scris dr. Paul Ichim.

Autor