Ministrul Economiei: Din 15 aprilie, vor fi suficiente pentru medici si pentru populatie

In Romania a inceput productia de masti si combinezoane. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat la Digi24 ca, din 15 aprilie, vor exista suficiente masti atat pentru medici, cat si pentru populatie.

Virgil Popescu, ministrul Economiei: “S-a pornit productia in tara de masti si combinezoane. Primim cereri din partea unor firme care doresc sa produca. Saptamana viitoare vom pune in practica o metoda de achizitie a tuturor – masti si combinezoane inclusiv biocide. Producatorii romani sa stie ca au unde sa vanda aceste produse.

Cred ca incepand cu 15 aprilie vom putea produce suficiente masti sa ajunga la populatie si la medici. Cred ca esti mult mai in siguranta din punct de vedere sanitar daca iesi din casa purtand o masca”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.