Arnold Schwarzenegger, operat pentru a doua oara la inima

Arnold Schwarzenegger, indragitul actor de origine austriaca, in varsta de 73 de ani, a trecut printr-o noua interventie chirurgicala pe cord. Prima interventie chirurgicala a avut-o in anul 2018. Celebrul actor a depasit cu bine momentul critic, chiar daca acesta nu este un rol in seria de filme “Terminator”. Cumnoscuta replica “”I’ll be back” (Ma voi intoarce) a fost inlocuita acum cu un mesaj de pe patul de spital, postat pe retelele de socializare.

“Multumita echipei de la clinica din Cleveland, am o noua valva aortica, alaturi de noua valva pulmonara de la precedenta operatie. Ma simt fantastic si am reusit deja sa ma plimb pe strazile din Cleveland si sa ma bucur de statuile uimitoare ale orasulu. Le multumesc doctorilor si asistentelor din echipa mea”, a scris actorul pe retelele de socializare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.