Ilie Nastase divorteaza pentru a 5-a oara. Ioana Nastase a bagat actele de divort

Ilie Nastase si sotia sa divorteaza. Ioana Nastase a depus astazi actele de divort la Judecatoria Harsova, din Constanta. Aceasta a venit cu Bentley-ul primit cadou de la Ilie

Inainte de a depune actele de divort, Ioana Nastase transmis un mesaj. “In viata avem o singura calatorie si trebuie sa o facem frumoasa”, a scris Ioana Nastase pe Facebook.

“Am fost si am facut ce trebuia sa fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gandit foarte bine si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine asa. Pentru ca asa si-a dorit sotul meu, asa a vrut el, de ce nu stiu. Asa si-a dorit (n.r. de ce la tribunal si nu la notar)'”, a declarat Ioana Nastase la Antena Stars.

Ilie Nastase ii cere Bentley-ul si pantofii la partaj?

Publicitate

Ilie ii cere Bentleyul inapoi si cateva perechi de pantofi scumpi, motiv pentru care partajul va fi unul mai delicat!

“Da, asa este. Am decis sa divortez, iar Ilie mi-a impartasit si el dorinta lui, numai ca el nu a vrut la notar, asa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din pacate. In cele doua luni de cand i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om linistit, nu pot trai in haos, in violenta. Vom vedea ce se va intampla pe mai departe”, a declarat Ioana Nastase in exclusivitate pentru Click!

Ilie Nastase, acuzat de Ioana

Ilie si Ioana Nastase se vdespart la aproape o luna de la mega scandalul, in care fostul sportiv a fost acuzat ca si-a batut crunt sotia. Pe data de 8 ianuarie, aceasta a chemat Politia, dar nu a facut plangere pentru ca Nastase sa nu ajunga la inchisoare.

“Am ajuns acasa si… am ramas socata. O ploaie de palme! Folosesc acesti termeni ca sa pastrez cat de cat decenta. Nu mi s-a intamplat asa ceva in viata mea. Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia”.

Ilie Nastase a incercat sa se impace cu Ioana

“Fara regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o masina de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient sa dovedesti iubirea cuiva oferind cadouri. Simt ca ma iubeste in momentele in care vine sa ma impace.

Daca as avea o bagheta magica, as vrea sa pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider ca sunt ok, stiu ce trebuie sa fac. Avand experienta cu o casnicie de 20 de ani, stiu cum sa procedez”, a spus Ioana la Kanal D.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.