Tot scandalul dintre Ilie Nastase si sotia sa a pornit de la un barbat. Ce spune Ioana Nastase

Ilie Nastase si-a batut sotia. Ioana Nastase a sunat la 112 si un echipaj de politie s-a deplasat la locuinta celor doi.  Sotia lui Nastase nu a facut plangere impotriva fostului sportiv.

Din ultimele informatii, scandalul dintre Ilie si Ioana ar fi pornit de la un fost iubit de-al femeii, Nick Radoi. Barbatul, care se afla in America, spune ca femeia a fost batuta din cauza lui.

“De Sfantul Ion eu am sunat-o sa-i fac o urare de ziua ei. Asa obisnuim sa ne salutam noi de cand ne-am despartit. Si eu cred ca din cauza mea s-a ajuns la cearta si violenta intre ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins ca Nastase a inceput sa vorbeasca de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie sa inteleaga ca, la varsta noastra, nu putem sa ne gasim pe cineva care nu are un trecut’, a declarat Nick Radoi, la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Saveta Bogdan, scandal urias cu Elena Merisoreanu: „Daca o vad o scuip in ochi!”

Publicitate

‘Ilie Nastase m-a injurat de mai multe ori. La el e grav ca nu accepta trecutul, pentru ca el stie bine cu cine s-a casatorit. Merge in locuri publice si ma injura non-stop’, a mai spus Nick Radoi.

‘N-am sa-i mai fac Ioanei nici o urare pentru ca e importanta casnicia lor. Doresc ca Ilie Nastase sa se trezeasca la realitate. Imi pare rau ca s-a ajuns ajuns la violenta. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana stiu ca sufera. Va suporta orice si va merge inainte. Va fi o sotie devotata’, a mai declarat Radoi.

Ioana Nastase si Nick Radoi au avut o relatie inainte ca ea sa se casatoreasca cu Ilie Nastase.

Ce spune Ioana Nastase

“Eu sunt la Constanta, am plecat imediat dupa scandal, am plecat cu ce aveam pe mine si nu m-am mai uitat inapoi. Va puteti da seama cat de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viata, niciun sms, nimic. Nu, nu si-a cerut scuze. Desigur ca nici eu nu l-am cautat, nu vad de ce as face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis inca daca voi divorta sau nu, astept sa ma linistesc, ca sa nu iau o decizie sub imperiul emotiilor puternice. Sunt foarte trista si afectata de cele intamplate’, a declarat Ioana pentru Impact.ro.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, dupa scandalul de la Spitalul Foisor: ”Decizia as lua-o din nou, oricand”

Sotia lui Ilie Nastase nu intelege gestul lui Radoi

‘Nu stiu de ce Nick a facut asa ceva, de ce a dat acele declaratii, ce vrea el sa demonstreze. Mi s-a parut total deplasat. Pentru mine el este istorie si nu pastram legatura. Ne dam cate un mesaj protocolar de ziua noastra, atata tot. Mi s-a parut total nepotrivit din partea lui sa se amestece intre mine si Ilie. Nimeni nu are dreptul sa faca asta. Eu am familia mea si nu sunt deschisa la alte discutii’,a mai declarat Ioana

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.