Ioana Nastase, prima declaratie dupa ce a fost agresata de Ilie Nastase: “Am reusit sa scap teafara”

Ioana Nastase a fost agresata de  sotul ei, Ilie Nastase. Femeia a sunat la 112, iar mai multi politisti au venit sa vada ce se intampla.

Ioana  a refuzat sa depuna o plangere penala impotriva lui Ilie Nastase.

Ioana Nastase, prima declaratie

„E adevarat ce a aparut in presa. Nu vreau sa dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important ca am reusit sa scap teafara pe usa.

Nu vreau sa vorbesc urat la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost sa ies de acolo teafara. Nu am depus plangere din respect, ca nu e frumos. Am stat impreuna, a bucurat atatea milioane de oameni. Ar fi fost urat din partea mea sa vorbesc de rau despre el. Totul a pornit de la o chestie banala, dar nu va pot detalia.

Publicitate

Nu vreau sa vorbesc prea multe. Nicodata nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasa. Era liniste si pace si deodata… Tot ce pot sa spun e ca el e incarcat din alte parti si vine si se razbuna pe mine. Nu stiu ce sa va spun, ca acum sunt si sub soc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani si m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Nastase pentru ProSport.

„Nu am 20 de ani sa gandesc in 5 minute ce voi face maine, daca voi divorta sau nu. Dar ma voi gandi foarte bine, am un baiat de care vreau sa ma bucur. Nu vreau sa stau cu teama ca mi se poate intampla ceva rau.

Eu abia venisem de la munte, am servit masa impreuna, totul era ok. Totul s-a declansat intr-o fractiune de secunda. Nu sunam la 112 daca ma agresa doar verbal. Eu il respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum sa vorbesc… Nu ma asteptam sa se afle la presa, dar nici nu pot sa nu raspund, ca ar fi urat din partea mea. Eu voi incerca sa fie mai tot timpul cineva in preajma mea in perioada urmatoare pentru a nu degenera situatia. Sunt atat de speriata incat nici nu-mi gasesc cuvintele. Chiar imi tremura si acum picioarele”, a mai spus Ioana Nastase.

Reactia Politiei

„In seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politisti din cadrul Sectiei 2, care au luat legatura cu persoana care a reclamat situatia. Aceasta a refuzat sa formuleze plangere sau punerea in aplicare a unui ordin de protectie provizoriu”.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.