Ilie Nastase, din nou tatic? “Este ideea Ioanei”

Fostul mare tenismen, Ilie Nastase este pregatit sa devina din nou tata.  El mai are cinci copii, dar acum isi doreste o fetita.

Ilie Nastase, pregatit sa devina iar tata

Ilie Nastase , in varsta de 74 de ani, spune ca varsta nu este un obstacol pentru ceva ce iti doresti din tot sufletul. Fostul tenismen isi doreste inca un copil si spera ca ca de aceasta data va fi o fetita. Chiar daca are cinci copii, Ilie Nastase nu a cerut ca ei sa devina campioni la tenis.

Totusi, cu fetita si-a facut deja alte planuri. Eldoreste sa o faca campioana mondiala si, poate sa devina viitoarea Simona Halep. Nastase spune ca o va sprijini la tot pasul si spera ca visul lui se va indeplini cat mai curand.

”Nu am vrut sa-mi fortez copiii mei sa faca ceea am facut eu. Dar, daca vreunul dintre ei ar fi dorit sa joace tenis, sigur ca i-as fi ajutat. Acum ne dorim sa facem o fetita. Este ideea Ioanei, care sa devina o alta Simona. dar asta nu-ti garanteaza nimeni. Sigur, daca vom avea o fetita, o vom putea indruma sa joace tenis, ii vom oferi toata sustinerea noastra dar, daca va avea stofa de jucatoare, o sa ajunga campioana oricum”, a declarat Ilie Nastase.

Marele tenismen se simte in forma de zile mari

Citeste si articolul :   Ilie Nastase, parasit din nou: "Rabdarea mea a luat sfarsit"

Fostului mare tenismen ii merge extrem de bine. Potrivit spuselor acestuia, este mult mai fericit si relaxat de cand s-a casatorit cu Ioana Simion. Cei doi s-au casatorit in urma cu aprope un an si acum se gandesc sa conceapa un copil.

”Eu am avut norocul ca am dat peste cineva care ma intelege, cel putin pana acum. M-am calmat, ma simt foarte bine, ma simt linistit, fata de ce mi s-a intamplat cu Brigitte. E singura persoana pe care o ascult si asta pentru ca imi face bine. Sigur ca ne mai si certam, dar dupa cateva ore ne impacam si mergem mai departe.

Ne gandim sa facem si acest copil daca eu sunt in puteri. Daca nu o sa gasim o metoda, pentru ca as dori sa am un copil cu Ioana. Chiar vreau sa facem asta, pentru ca un copil inseamna familie”, a declarat Ilie Nastase, in cadrul unei emisiuni TV.

Autor