Inca o despartire in familia Pastrama. Dupa Pepe si Raluca, iata ca si Brigitte ii spune “adio” lui Florin Pastrama

O noua despartire in lumea mondena. Fosta sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte, a facut anuntul ce a uimit pe toata lumea. Brigitte a spus ca se desparte de sotul ei, pentru ca nu mai suporta violenta fizica si psihica la care era supusa mereu. Teama ca poate fi ranita oricand a devenit mai importanta decat toate sentimente pe care le mai are pentru Florin Pastrama.

Toata lumea stie de scenele violente petrecute in plina strada, intre cei doi. De multe ori Florin Pastrama a fost surprins in timp ce isi lovea fara mila sotia. Brigitte l-a iertat de fiecare data si spunea ca sunt rataciri de moment. Iata ca ulciorul nu duce de multe ori la apa si de data aceasta nu a mai suportat iesirile barbatului.

Brigitte spune ca familia lui Florin l-a influentat intr-un mod negativ si l-au intors impotriva ei. Tot ea a mai spus rudele sotului ei au incercat de nenumarate ori sa profite de banii detinuti de ea.

Citeste si articolul :   Medicul din Romania care si-a tratat pacientii din scaunul cu rotile: "Oxigenul era legat de carucior, asa am lucrat"

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau ca e un barbat extraordinar, dar presiunile il fac sa nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poti sa treci. Florin trebuie sa-si rezolve probleme si trebuie sa stie pe ce cale o ia! O sa iau o pauza pentru siguranta copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are in familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot asa. Am fost batjocorita si in permanenta le-am platit lor problemele.

Publicitate

Publicitate

Si daca fiul meu a stat doua luni in acea casa, am ajuns sa platesc cu varf si indesat. Familia lui a venit la mine in casa, sa le dau bani, sa le ajut, apoi mi-au facut rau, au spus ca am Coronavirus ca sa mi se inchida reality-show-ul si sa raman fara surse de venit. Veneau in casa mea, imi cereau bani de chirie, si apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin. Si mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenintata. Si eu am fost amenintata. Am fost sunata la 3.30 dimineata, sa mi se spuna ca o sa vad eu adevarata lor putere”, a declarat Brigitte.

Citeste si articolul :   Brigitte Pastrama, lovita si tarata pe jos de sotul ei, Florin Pastrama: "Fa! Nu te potolesti..."

,,Nu am de ce sa ajut pe nimeni. Am ajuns sa fiu batjocorita si Florin sa fie postat de familia lui, sa fie dat la Politie. Este o situatie… printre ce oameni ma aflu? Eu am nevoie de un barbat care sa ma sustina, cu care sa cladesc ceva. Daca am invatat ceva de la Ilie a fost ca lucrurile sunt constructive si distructive. Sa vii la mine in casa, sa le dau bani sa ii ajut si in seara aia sa trimita articol sa spuna ca am COVID ca sa imi inchida emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament si am vrut sa ii iau mobila. Vorbea cu un anumit Bogdan, sa puna sa fiu batuta. Asta e familie? Florin s-a despartit de mine acum doua saptamani. Eram la Timisaoara, la sora mea, si a iesit tremurand din baie, din cauza problemelor cu familia lui. Apoi s-a dus si a vorbit cu ei”, a mai dezvaluit Brigitte Antena Stars.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: "Nimeni nu este obligat sa se vaccineze. Si ceea ce este important, este ca oamenii sa cunoasca adevarul despre vaccin"

Brigitte a ales sa puna capat casatoriei sale pentru ca nu se simte in siguranta alaturi de el. Copiii au fost martorii scandalurilor dintre cei doi, iar acest lucru a facut-o pe femeie sa spuna stop.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.