Horoscop 12- 17 ianuarie 2021. Vesti minunate pentru cei nascuti sub semnul Varsatorului

Horoscopul saptamanii de la 12 la 17 ianuarie 2021: vesti minunate pentru cei nascuti sub semnul Varsatorului, in timp ce Leul se simte confuz

Berbec

Un horoscop al perspectivelor bune, dar si al unei mici greutati de depasit, cea care vine pentru cei nascuti in zodia Berbec .

Viata de cuplu poate parea neromantica, dar partenerii pot beneficia in continuare de o comunicare buna. La birou insa, apar noi proiecte.

Taur

Sase zile interesante, prevazute de astre pentru cei nascuti in zodia Taurului . Cuplurile pot profita de o mai buna intelegere, ceea ce ar putea duce si la o intimitate romantica. Cu toate acestea, in sfera profesionala exista riscul de a fi prea agresiv cu colegii si superiorii.

Publicitate

Gemeni

Saptamana satisfacatoare, cea dorita de planete pentru cei nascuti in zodia Gemeni . Viata de cuplu se caracterizeaza printr-o pasiune buna, care se va manifesta mai presus de toate pe latura fizica a relatiei. Mediul de lucru, pe de alta parte, devine mult mai creativ si vor aparea mici satisfactii economice.

Rac

O saptamana de dedicat meditatiei, este cea sugerata de astre pentru cei nascuti sub semnul Racului . Sfera iubirii nu va fi deosebit de romantica, iar partenerii vor trebui sa se angajeze mai mult in dialog. Intre timp, se deschid portite noi pentru proiecte mici.

Citeste si articolul :   Ce semne ale zodiacului sunt norocoase in dragoste in ultima luna de iarna

Leu

Un horoscop oarecum retinut, cel prezis de astre pentru cei nascuti in zodia Leului . Sfera iubirii nu garanteaza momentele de intimitate intensa, si pentru ca partenerii vor trebui sa imbunatateasca semnificativ dialogul reciproc. La locul de munca, intre timp, trebuie evitate cererile excesive ale colegilor si superiorilor.

Fecioara

Publicitate

Sase zile in medie liniste, cele care vin pentru cei nascuti sub semnul Fecioarei . Sfera amoroasa este reinnoita cu un romantism fara precedent, dar comunicarea dintre parteneri ar putea fi uneori cu lacune. Intre timp, pe plan profesional, cel mai bine este sa va tineti la distanta pornirile nervoase..

Balanta

Un horoscop interesant pentru cei nascuti in zodia Balanta . Viata de cuplu nu va parea prea iubitoare, dar partenerii cu siguranta nu vor renunta la pasiune. La serviciu, pe de alta parte, exista loc pentru o mare creativitate si pentru inceperea unor proiecte noi si pline de satisfactii.

Scorpion

Neutralitate este recomandata de planete pentru cei nascuti in zodia Scorpionului . Partenerii vor putea profita de o situatie destul de relaxata, nu fara momente romantice, dar latura fizica a relatiei ar putea fi plictisitoare. In sfera profesionala, intre timp, va trebui sa se acorde atentie veniturilor.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 25-31 octombrie 2021. Astrologul anunta o saptamana fabuloasa pentru mai multe zodii.

Sagetator

Sase zile cu perspective bune oferite de astre pentru cei nascuti in zodia Sagetator . Viata de cuplu pare relaxata si lipsita de probleme, de asemenea datorita noilor abilitati de comunicare de care partenerii vor putea profita. La locul de munca, insa, a sosit momentul sa incepeti un nou proiect.

Capricorn

O saptamana haotica, dar nu lipsita de satisfactii pentru cei nascuti in zodia Capricornului . Sfera iubirii ofera o mare armonie partenerilor, datorita si unui romanticism reinnoit. Cateva probleme la locul de munca, deoarece va fi necesar sa ne confruntam cu nemultumirea si cu posibilele neintelegeri.

Varsator

Un horoscop cu adevarat promitator pentru cei nascuti in zodia Varsator . Viata de cuplu se dovedeste a fi foarte jucausa si antrenanta, cu parteneri gata sa-si consolideze relatia cu un dialog bun. Intre timp, la locul de munca, creativitatea va prelua.

Pesti

Sase zile in medie liniste pentru cei nascuti in zodia Pesti . Sfera amoroasa le ofera partenerilor o stare buna, mai ales pe latura fizica a relatiei. Cu toate acestea, din punct de vedere profesional, a venit momentul sa gasiti noi resurse materiale.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.