Neti Sandu, horoscop 24 iunie 2020. Berbecii au probleme de sanatate, Sagetatorii au parte de reusite financiare

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru astazi.

Sa aflam ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 BERBEC

E momentul sa va-ngrijiti si de sanatate si sa fiti cu un ochi atintit si asuprea starii de sanatate a celor din familie. O sa mai cheltuiti niste bani ca sa puneti casa la punct si o sa aveti grija si sa ramaneti, acolo, cu niste bani in cont, ca sa plecati si in concediu.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 TAUR

Poate va pregatiti de o plecare, cu treaba, poate are nevoie vreo ruda de voi si o sa le-ntindeti o mana de ajutor apropiatilor. Se pare c-o sa clarificati o situatie care tine de scoala, pe care vreti s-o-ncheiati, sau poate acum vreti s-alegeti una, si faceti o selectie, ca sa vi se potriveasca.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 GEMENI

O sa mai insiste un angajator sa va ia la el si sa tineti pasul, c-o sa fie de lucru – in serie, nu e un proiect si gata. O sa va primiti inapoi banii pe care n-au avut de unde sa vi-i dea sefii si o sa mai luati ceva pentru casa, reparati si masina, sau ce mai aveti voi de facut, pe langa casa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 septembrie 2021. Sagetatorul va primi o propunere de nerefuzat

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 RAC

Poate va trebui sa achitati niste taxe, or fi niste sume din urma, si e bine sa scapati de ele ca sa nu incasati amenzi. O sa puneti in ordine niste lucruri ca sa puteti da drumul unui proiect ca sa castigati mai multi bani la bugetul familiei si sa va descurcati cu toate cheltuielile.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 LEU

Se poate sa dati o raita pe la magazine, fie si online, ca sa va-nnoiTi garderoba, sa faceti impresie buna. Apar situatii neasteptate , poate primiti vizita cuiva si mai aflati si niste noutati care sa va dea idei de relansare in planul carierei

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 FECIOARA

O sa puteti recupera o casnicie, sa nu mai divortati, sa nu mai stati separati, si sa fiti impreuna pentru totdeauna. O sa mai umblati dupa semnaturi pentru un permis, o legitimatie, abonament, acte de identitate, pasaport, sau diverse acte in original, de la arhive.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 decembrie 2023. Trei zodii sunt pe cai mari

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 BALANTA

Poate vi se propune sa luati parte la un eveniment care o sa va repuna in lumina reflectoarelor, c-o sa se vada cat de frumos lucrati. Se poate sa se iveasca din nou prilejul sa va puneti in evidenta o calitate, sa va bucurati de un succes in cariera, sa va reinventaTi.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 SCORPION

Se poate sa vina cineva de la drum pentru ca are nevoie de ajutorul vostru si o sa petreceti o zi, doua impreuna. O sa puteti semna acte si sa va miscati incotro va doriti, spre o noua meserie, sau e vorba doar despre destinatia de vacanta si pregatiti si banii pentru cazare, transport, distractie.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 SAGETATOR

O sa primiti un sfat legat de banii din cont sau de cei pe care-ii aveti de dat, ca sunt greu de adunat – dar se rezolva. O reusita in plan financiar, c-o sa va recapatati banii pe care i-ati cerut cu insistenta si o sa luati lucrurile de care-aveti nevoie si pe care le-ati tot amanat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2023. Sambata Alba pentru trei zodii

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor