Toni Grecu, prima reactie dupa ce a scapat din iadul de la Matei Bals: “M-am prabusit inconstient, dar…”

Toni Grecu se afla internat de doua saptamania la Institutul „Matei Bals”, fix in pavilionul in care a izbucnit incendiul din 29 ianuarie. Artistul a marturisit ca a trebuit sa alerge spre iesire printr-o zona in care fumul facuse aerul irespirabil.

Toni Grecu :„Cel mai mic si mai extenuant maraton”.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursa sufocanta, extenuanta, fara aer, de 150 de metri, prin fata unui spital arzand, cursa terminata la usa salvarii in fata careia m-am prabusit inconstient, dar fericit. Participasem la cel mai mic si mai extenuant maraton din lume. Si am alergat si singur. In urma salvarii, spitalul ardea. Sistemul sanitar din Romania ardea”, a relatat Toni Grecu.

De la Institutul „Matei Bals”, actorul a fost dus la Spitalul Sfantul Pantelimon unde a fost contactat de sotia sa, Cristina, care aflase de incendiu de la televizor.

„Am fost trezita de niste sms-uri ale unor prieteni, am deschis televizorul si in momentul acela se spunea ca incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde stiam ca e internet. L-am sunat imediat si mi-a raspuns, era foarte speriat, parea foarte afectat de ce s-a intamplat, dar mi-a zis ca e inconjurat de medici la urgente si ca se ocupa oamenii de el, ca e pe un pat”, a declarat Cristina Grecu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.