In ce stare se afla acum Toni Grecu. Artistul era internat in pavilionul de la Matei Bals care a luat foc

Fondatorul grupului Divertis, Toni Grecu este unul printre pacientii de la Matei Bals care se aflau internati in pivilionul in care a izbucnit incendiul. Acesta a fost transferat de urgenta, alaturi de alti pacienti la spitalul Sfantul Pantelimon. In tragedia de la Matei Bals au decedat patru persoane.

Cum se simte Toni Grecu

Sotia lui Toni Grecu, Cristina Grecu, a vorbit despre asituatie dupa incendiu. Femeia a declarat ca Toni a fost transferat la Spitalul Sfantul Pantelimon si nu stie prea multe despre starea in care se afla sotul ei. Toni Grecu se afla internat la etajul 2.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfantul Pantelimon. Nu stiu care este exact starea lui. Stiu doar ca incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla intr-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, Cristina Grecu.

Aceasta a mentionat ca toti pacientii care erau internati, printre care si Toni Grecu, erau conectati la oxigen.

„Toni era si el conectat la butelie de oxigen. Toti de aici aveau nevoie de oxigen”, a mai spus Cristina Grecu.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut declaratii cu privire la posibilele cauze care au declansat incendiul de vineri dimineata, in cadrul unui pavilion al Spitalului Matei Bals.

„Momentan nu este clar. Vin de la Matei Bals am vazut cladirea. Evident ca a fost un incendiu violent. (…) Sunt 2 piste: o problema punctuala, o greseala individuala (…) datoria noastra este sa ne uitam la greselile de sistem. Astept sa vad rapoartele de control care s-au facut, am cerut toate aceste rapoarte din ultimele 6 luni”, a declarat Ministrul Sanatatii.

„Din pacate, toti pacientii care sunt internati COVID au nevoie de oxigen si evident erau si cuplati la oxigen. (…) Tot ce se interneaza in „Matei Bals” reprezinta pacient mediu spre sever sau critic”, a afirmat prof. Adrian Streinu Cercel.

„Avizele sunt in ordine, ultima linie de oxigen a fost montata in decembrie”, a spus Streinu Cercel.

Citeste si articolul :   Incendiu devastator in Slatina. Noua masini au fost distruse

Raed Arafat a declarat ca spitalul avea avizele necesare, iar cel mai recent control a fost efectuat in noiembrie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.