Sotia lui Ilie Nastase, noi dezvaluiri dupa bataia incasata de la fostul sportiv: “Nu stiam daca mai ies vie”

Sotia lui Ilie Nastase face noi dezvaluri dupa scandalul cu fostul sportiv!

Ioana a dezvaluit totul despre ceea ce s-a intamplat intre ea si Ilie Nastase. Femeie spune ca este fericita ca a reusit sa ”scape” cu viata.

”O ploaie de palme! Folosesc acesti termeni ca sa pastrez cat de cat decenta. Nu mi s-a intamplat asa ceva in viata mea. Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia. Am iesit pe usa, m-am urcat in masina si am plecat direct spre Constanta. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, insa pot sa spun ca este un om extrem de influentat. Sunt anumite persoane care au influenta asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru ca prietenii lui ma respecta. Prefer sa tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive sa se comporte asa. Tind spre divort. Voi vedea perioada urmatoare ce voi face clar.”, a declarat Ioana Nastase pentru click.ro.

Ioana Nastase: “Eu nu am treaba cu trecutul lui Ilie”

”Nu are legatura cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui sa-si lamureasca niste probleme din trecut, sa si le rezolve si atata tot. El este putin cam incarcat. Eu am incercat sa-l ajut. Am incercat pe cat s-a putut. Problemele nu au legatura cu Brigitte, fereasca Dumnezeu. Nu m-a deranjat femeia niciodata. Pentru mine este o doamna. Nu stiu pentru ceilalti, dar pe mine nu m-a deranjat niciodata. Tot respectul si pentru ea si pentru Amalia. Eu nu am treaba cu trecutul lui Ilie.”, a mai spus Ioana Nastase intr-o emisiune TV.

Autor