Bianca Dragusanu se marita din nou? Ce ar fi spus Gabi Badalau

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund si au plecat impreuna sa se relaxeze intr-o vacanta in Paradis. Vedeta a postat pe retelele de socializare destinatia exotica in care a ajuns. Este vorba de Maldive, Paradisul unde va petrece o vacanta de vis alaturi de fostul sot al cantaretei Claudia Patrascanu.

Astfel, Bianca Dragusanu si Gabi Badalau formeaza in prezent cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc.

Fiul lui Nicolae Badalau a scos din buzunar o suma exorbitanta pentru a intra in gratiile blondinei.

Astfel, cazati la resortul de lux Four Seasons, Gabi Badalau a scos din buzunar nu mai putin de 45.000 de mii euro pentru o saptamana de vis in Paradis, unde doar o singura masa costa 600 de euro. Cazarea cu micul dejun inclus a costat 15.220 euro, iar pentru restul meselor Badalau a scos alte zeci de mii de euro. Bianca Dragusanu a fost tratata ca o regina, sampanii de mii de euro si ce mai sofisticate feluri de mancare.

Citeste si articolul :   Andreea Balan spune adevarul despre relatia ei cu George Burcea: "Eu m-as impaca cu George, dar mi-a spus ca...

Se pare ca lucrurile nu se opresc aici.

Gabi Badalau i-ar fi spus unui apropiat ca a plecat in vacanta cu viitoarea lui sotie.

Publicitate

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau este una foarte serioasa si ca, intr-adevar s-ar pune problema unei casatorii! Iar asta nu este tot! Potrivit surselor Spynews.ro, ”porumbeii” ar avea deja chiar si nasi!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.