Gabi Badalau a platit o suma ireala pentru vacanta cu Bianca

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Barbatul o rasfata pe blondina in cele mai exotice destinatii. De curand, omul de afaceri si-a dus proaspata iubita in Maldive. Se pare ca fiul lui Nicolae Badalau a scos din buzunar o suma exorbitanta pentru aintra in gratiile blondinei.

Cu aceasta ocazie Bianca Dragusanu a postat imagini din locul in care isi petrece vacanta de vis, potrivit Fanatik.

Publicitate

Noul iubit al fostei prezentatoare, un barbat cu mare potential financiar scoate bani grei din buzunar pentru Bianca.

Publicitate

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au cazat intr-o casa pe plaja, la malul Oceanului Indian, unde au avut parte de tot luxul pe care si-l doresc. Gabi ii ofera orice pentru Biancai.

Astfel, cazati la resortul de lux Four Seasons, Gabi Badalau a scos din buzunar nu mai putin de 45.000 de mii euro pentru o saptamana de vis in Paradis, unde doar o singura masa costa 600 de euro. Cazarea cu micul dejun inclus a costat 15.220 euro, iar pentru restul meselor Badalau a scos alte zeci de mii de euro. Bianca Dragusanu a fost tratata ca o regina, sampanii de mii de euro si ce mai sofisticate feluri de mancare.

Citeste si articolul :   VIDEO “Fereste-ne pe noi rromii de virusul acesta si da-l catre romani”. Rugaciune revoltatoare intr-o biserica din Dolj

„ E atat de innebunit dupa ea incat nu stie ce sa-i mai faca sa-i intre in gratii. Nu a fost dupa nicio femeie asa. Bianca nu i-a facut absolut nimic, lui i s-au aprins calcaiele dintr-o data dupa ea, ca ei se stiu de prin oras, acum ca a prins-o singura. El astepta de multa vreme momentul, insa Bianca era cu Bodi si inainte de el cu cine a mai fost. Pana la urma, uite ca dorinta i-a fost implinita lui Gabi, sa fie cu Bianca. E atat de indragostit de ea incat ii spune ca vrea sa fie cu ea pentru totdeauna”, au declarat persoane apropiate celor doi, pentru sursa mentionata mai sus

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.