Adriana Nica, demisa oficial din functia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica, demisa oficial din functia de manager al Spitalului Universitar. Carstoiu este noul manager interimar.

,,In acest context, conducerea MS a aprobat incetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art.19 din Decretul Presedintelui Romaniei nr. 195/2020”, potrivit Ministerului Sanatatii.

Catalin Carstoiu a fost numit incepand de marti in functia de manager interimar al unitatii medicale pentru o perioada de 6 luni.

Publicitate

Reprezentantii Ministerului Sanatatii sublineaza ca doctorul Carstoiu a asigurat conducerea unitatii sanitare inca de la data suspendarii contractului managerului Adriana Nica.

Publicitate

Aceasta a fost demisa din functie in urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii.

Doctorul Carstoiu are 46 de ani si este din Pitesti. El a mai fost sef al SUUB in perioada 2009-2016. A demisionat in 2016, dupa ce a fost ales decan al Facultatii de Medicina „Carol Davila”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.