Horoscop 28 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii primesc un ajutor nesperat, Leii au parte de surprize financiare

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 BERBEC

Poate va asociati cu altcineva ca sa aveti rezultate si mai bune la treaba si sa castigati mai multi bani. Voi aveti o sansa de a va spori veniturile si n-o sa ratati o astfel de ocazie, oricum, o sa fiti en garde tot anul ca sa fiti conectati la ce se-ntampla.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 TAUR

Publicitate

Poate-o sa va acordati mai multa atentie, va-ngrijiti, faceti un pic de miscare, o sa fiti mai selectivi si cu alimentele. O sa puneti in practica niste idei ca sa luati bani, sa mai faceti ceva pe-acasa, pe langa, sa aveti tot confortul, si sa profitati de faptul ca stati mai mult pe-acasa.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 GEMENI

Poate faceti monetarul sa vedeti ce datorii lunare, facturi, rate, mai aveti de achitat sa nu ramaneti in urma cu nimic. E bine sa faceti tot ce depinde de voi sa aveti o sanatate buna, ca sa puteti face treaba si sa va bucurati de viata sa-i puteti ajuta si pe ai vostri – cu ce se poate.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 RAC

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2021. Soarta este foarte favorabila Balantei in aceasta zi

Se apropie cineva care s-a straduit sa va cucereasca dar l-ati tinut la distanta – acum va puteti apropia in video. O sa luati o decizie referitoare la un angajament profesional si o sa reglati o situatie contractuala, pentru ca sunt aspecte cu care nu sunteti de acord.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 LEU

Vi se platesc niste ore suplimentare, serviciile in plus pe care le-ati facut si o sa aveti un buget mai consistent. Se poate sa va reprofilati – un alt domeniu devine de interes, ati putea castiga mai multi bani si o sa va reorganizati dac-o sa lucrati mai mult de-acasa.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 FECIOARA

Poate va cereti banii inapoi de la o agentie de turism, de la un hotel unde facuserati rezervare, sau amanati mai spre vara plecarea. Va trebui sa luati niste aprobari si sa mergeti mai departe cu o situatie legata de invatamant, sa luati o diploma, un carnet, o legitimatie – sa perfectati acte.

Publicitate

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 BALANTA

E o rascolire sufleteasca si o sa reglati situatia, ca sa puteti fi impreuna cu fiinta iubita. Vin bani, vor fi niste salarii din urma sau doar niste ramasite si o sa va echilibrati cat de cat financiar, o sa va descurcati c-o s-aveti resurse.

Citeste si articolul :   Horoscop de duminica, prezentat de Neti Sandu. Cine incheie saptamana invingator

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 SCORPION

Se asteapta mai mult de la voi in relatia de cuplu, dar si voi ati marit pretentiile si o sa va-ntalniti pe undeva la jumatatea drumului. O sa reluati o discutie pe marginea unei activitati care ar putea fi si mai bine platita – trebuie doar sa va exprimati punctul de vedere.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 SAGETATOR

Se poate sa invatati sa lucrati cu o aparatura complicata si aveti rezultate de top, sa faceti performanta. O sa imbinati munca in perioada asta cu relaxarea, va amenajati acasa un spatiu de fitness, masaj, sa faceti ceva si pentru intretinerea fizica, daca n-ati mai iesit din casa.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 CAPRICORN

Apare de undeva un ajutor nesperat si o sa va faca viata mai usoara, o sa puteti da drumul unui proiect de suflet. Va dramuiti in asa fel banii incat sa v-ajunga pentru cheltuielile obligatorii si pentru neprevazute, ca nu vreti sa apelati la cineva sa va-mprumute.

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 VARSATOR

Poate cumparati ceva absolut util pentru casa, un frigider, un congelator, o masina de tuns iarba, ori alte masini – unelte. Se pare c-o s-aveti o alta viziune despre munca pe care o desfasurati, o s-o adaptati la conditiile actuale si o s-o perfectati pe zi ce trece, sa fiti in pas cu cerintele.

Citeste si articolul :   Legatura speciala dintre Neti Sandu si Florin Calinescu. Astrologul a spus adevarul

HOROSCOP 28 APRILIE 2020 PESTI

Va pregatiti de o aparitie in public, poate pe Skype, aveti ceva de prezentat, veniti cu o idee inovatoare, ceva cu care o sa faceti furori. O sa mai redecorati cate ceva pe-acasa, reamenajati si spatiul exterior, poate copiilor le creati un spatiu de joaca in curte, pe balcon, undeva.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.