Preferata astelor. Cea mai norocoasa si mai puternica zodie. Nu, nu e Berbecul si nici Scorpionul

Daca ai crezut ca este Berbecul sau Leul, te inseli! Exista si alte semne care difera in ceea ce priveste puterea lor, dar unul se deosebeste in mod special de restul.

Poate suna ciudat, dar Racul este si unul dintre cele mai puternice semne, mai ales cand vine vorba de casa si familia sa.

Balanta arata calm, atunci cand are nevoie de ceva, nu da niciodata inapoi. Puterea lor consta in capacitatea de a-si atinge cu fermitate obiectivele.

Secretul succesului Sagetatorului este ca, in ciuda tuturor esecurilor sale, el gaseste intotdeauna puterea de a o lua de la capat. El este la fel de puternic ca un Phoenix care se ridica iar si iar din cenusa.

Publicitate

Multi oameni cred ca Capricornul este cea mai puternica zodie, dar acest lucru nu este in totalitate adevarat. Desi este un bun diplomat si strateg, isi pierde controlul atunci cand vine vorba de emotii ascunse. Este adevarat ca poate depasi toate incercarile, este dur si persistent, dar Capricornul este atat de dornic de succes si de inaltimi in cariera incat acesta devine punctul sau slab.

Punctul forte al Scorpionului consta in capacitatea de a-si reveni rapid. Acesta nu este doar unul dintre cele mai puternice semne astrologice, ci si cel mai mistic. Oamenii nascuti sub aceasta constelatie au o privire magnetica si cu discernamant.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 martie 2021. Odihna este recomandata pentru toate semnele zodiacale

Desi Scorpionul este un semn fantastic, Leul este considerat cel mai puternic si mai fericit semn .

Multe lucruri din aceasta lume ii sunt accesibile. Partea dreapta este cea pe care o alege si universul nu este deloc un mister pentru el. Centrul sau este intotdeauna situat exact acolo unde este Leul. El este susceptibil de lingusire, care este singurul sau punct slab. Nu-l intereseaza lucrurile obisnuite. In aceasta viata, el vrea sa primeasca doar ce e mai bun.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.