Simona Halep, super-cadou pentru tatal ei: „Tata nu si-a imaginat vreodata”

Simona Halep i-a facut un cadou de lux tatalui ei, Stere Halep. Dupa ce a castigat turneul de la Praga, Simona Halep, 2 WTA, a fost foarte darnica.

Simona Halep, cadou de 300.000 de euro pentru tatal ei.

Simona i-a daruit tatalui ei un autoturism Bentley New Flying Spur, in valoare de 300.000 de euro.

Masina are numeroase caracteristici extraordinar. Bolidul poate ajunge la o viteza maxima de 333 kilometri/ ora.

Bentley New Flying Spur prinde 100 de kilometri/ora in 3,8 secunde si are un motor W12, de sase litri.

In plus, masina dezvolta 628 de cai putere.

Cu un motor puternic de 6,0 litri W12, noul Flying Spur * este o combinatie atragatoare de performanta dinamica si maiestrie moderna. Este contemporan in design si inspirat in executie. Este plin de tehnologie intuitiva care va tine conectat la masina si la lumea din jur. Si este conceput pentru a oferi o experienta la fel de rafinata si entuziasmanta pentru pasager ca si pentru sofer.

Prin acest gest Simona doreste sa le mltumeasca parintilor care au ajutat-o sa devina femeia care este astazi.

Simona Halep a recunoscut tot timpul ca parintii ei au avut un rol important in dezvoltarea ei ca sportiva in perioada junioratului.

Citeste si articolul :   Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit. Primele imagini

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie sa investesti intr-un copil si sa risti. E o investitie pe care nu ti-o garanteaza nimeni. Tata nu si-a imaginat vreodata ca eu nu o sa ajung in top. Si nu o spun acum ca am reusit.

Chiar nu cred ca s-a gandit vreodata la asta, chiar daca au fost si momente grele. Poate ca s-a gandit ca nu mai face fata, dar in momentul ala am inceput eu sa castig primii banuti”, declara Simona, in mai 2020.

Autor