Simona Halep, prima victorie dupa 6 luni

Fericire mare pentru suporteri. Simona Halep a obtinut prima victorie dupa 6 luni. Astfel, romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului de categorie WTA International de la Praga, dupa ce a trecut de slovena Polona Hercog, locul 46 WTA cu scorul de 6-1, 1-6, 7-6 (7-3).

Halep – Hercog

6-1: Set Halep

1-6: Set Hercog!

Publicitate

6-6: Al treilea set va fi decis la Tiebreak!

7-3 Tiebreak: Simona o invinge pe Polona Hercog si se califica in turul al doilea.

Halep – Hercog, in turul I la Praga

Acesta va fi primul meci al jucatoarei romane dupa intreruperea circuitului feminin cauzata de pandemia de coronavirus.

Halep a evoluat ultima data la 22 februarie, cand a invins-o in finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

La Praga, partida Halep – Hercog este programata incepand de la ora 14:30.

Campioana de la Roland Garros si de la Wimbledon trebuia sa joace, luni, in proba de dublu, alaturi de sprtiva ceha Barbora Strycova, dar meciul lor cu Anastasia Pavliucenkova si Veronika Kudermetova nu s-a disputat din cauza averselor de ploaie.

Citeste si articolul :   Alerta la Melbourne! Simona Halep intra in izolare.

Momentan, partida de dublu nu figureaza in programul de marti.

Meciul Elena Gabriela Ruse, locul 173 WTA – Tamara Korpatsch (Germania), locul 113 WTA si cap de serie numarul 3, din ultimul tur al calificarilor, nu a avut loc din cauza ploii, luni, la scorul de 5-4, cu serviciul pentru jucatoarea romana. Meciul se va relua, marti, de la ora 11.00. Pe acelasi teren va urma intalnirea de dublu Monica Niculescu/Raluca Olaru – Ulrikke Eikeri/Elixane Lechemia (Danemarca/Franta).

Tot marti, de la ora 11:00, este programata intalnirea Irina Begu, locul 82 WTA – Anastasija Sevastova (Letonia), lcoul 43 WTA.

In al doilea meci de pe terenul 10 (primul, de la ora 11:00), Patricia Maria Tig, locul 86 WTA, va evolua cu Barbora Krejcikova (Cehia), locul 118 WTA. Dupa inca o partida de simplu, pe acest teren va evolua si Ana Bogdan, locul 92 WTA, cu o jucatoare venita din calificari.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.